ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έλενα Πιερίδου: Η Ελληνίδα ηθοποιός που θα συμμετάσχει σε νέα ταινία με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Έλενα Πιερίδου: Η Ελληνίδα ηθοποιός που θα συμμετάσχει σε νέα ταινία με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Η Έλενα Πιερίδου μετρά αντίστροφα τις μέρες για τον ρόλο της καθώς σύντομα θα βρεθεί δίπλα Ρόμπερτ Ντε Νίρο και στα γυρίσματα της ταινίας «The Queen of Heaven».

Η Έλενα Πιερίδου έχει κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού χάρη στο πλούσιο ταλέντο της και την ερμηνευτική της ικανότητα, ενώ έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Τατουάζ».

Επίσης στον «Γλυκάνισο» του ΣΚΑΙ ως η πρόσφυγας από τη Συρία Ραζάν, βρέθηκε ανάμεσα σε δύο κόσμους. Διαφορετικούς θρησκευτικά και πολιτισμικά και ο έρωτας της με τον Στρατή προσπάθησε να βρει διέξοδο ανάμεσα στις προκαταλήψεις και το μίσος που αυτοί οι δύο κόσμοι πρεσβεύουν.

Η μοναδική της ομορφιά αλλά και το ταλέντο που έχει της άνοιξαν τον δρόμο για το Χόλιγουντ αφού όπως έγινε γνωστό ξεκινά γυρίσματα για τη νέα ταινία «The Queen of Heaven» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Πάουελ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real η όμορφη ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαρία, την αδελφή του Λάζαρου και θα παραμείνει στο Μαρόκο περίπου ένα μήνα. Γυρίσματα για την ταινία θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.

Η Ταινία περιγράφει της ζωή της Παναγίας από την σταύρωση του Ιησού, μέχρι τον θάνατο και αναφέρεται στα πρώτα χρόνια της χριστιανικής εκκλησιαστικής κοινότητας, υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Γιάννης Στραβόλαιμος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Έλενα Πιερίδου θα έχει δύο σκηνές με τον μεγάλο αστέρα του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τις οποίες και ανυπομονεί. πάντα.