ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Cher σε ρυθμούς Χριστουγέννων: Το νέο άλμπουμ μετά από 5 χρόνια

Cher
To νέο άλμπουμ της Cher περιλαμβάνει κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τέσσερα νέα
Burak Cingi/Redferns / Getty Images

Το νέο άλμπουμ της Cher έχει διάσημα ντουέτα και τίτλο «Christmas»

Η Cher επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια παρουσιάζοντας το άλμπουμ «Christmas» το οποίο περιλαμβάνει 13 τραγούδια - αρκετά κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τέσσερα νέα. Επίσης, συνεργάζεται με διάσημους μουσικούς φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των Darlene Love, Stevie Wonder, Michael Bublé, Cyndi Lauper και Tyga.

To νέο hot single του άλμπουμ έχει τίτλο, «DJ Play a Christmas Song» και σύμφωνα με τον Guardina πρόκειται για ένα «πολύ catchy χορευτικό τραγούδι, που θυμίζει μια νύχτα που δεν είναι καθόλου ήσυχη».

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κυρίως στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο, σε παραγωγή του επί χρόνια συνεργάτη της Cher, Mark Taylor ("Believe"). Τα τραγούδια περιλαμβάνουν αγαπημένα ντουέτα των σούπερ σταρ, όπως το "What Christmas Means To Me" με τον Stevie Wonder και το "Christmas (Baby Please Come Home)" με την Darlene Love. (Η Darlene ηχογράφησε πρώτα το τραγούδι με τον Phil Spector και με την 17χρονη Cher να κάνει φωνητικά), ενώ περιλαμβάνει επίσης μια συγκινητική εκτέλεση του "Home" που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε μαζί με τον Michael Bublé.

Ένα από τα πολλά κορυφαία τραγούδια είναι το ντουέτο της Cher και του Stevie Wonder στο "What Christmas Means to Me" του Stevie. Η Cher δήλωσε για το ντουέτο, «Κάθε φορά που το ακούω, γίνομαι πάλι έφηβη. Είναι ένα προσωπικό όνειρο που πραγματοποιείται για μένα να ηχογραφήσω αυτό το τραγούδι με τον Stevie».


Δύο άλλα αξιοσημείωτα κομμάτια περιλαμβάνουν μια απροσδόκητη συνεργασία με τον Tyga σε ένα άλλο τραγούδι της Sarah Hudson με τίτλο "Drop Top Sleigh Ride" παραγωγής Alexander Edwards, Mike Crook και Ryan OG, και το εκπληκτικό "Angels in the Snow" επίσης το "Put A Little Holiday In Your Heart" με την Cyndi Lauper.

Το Tracking List του Christmas:

DJ Play A Christmas Song

What Christmas Means To Me (με τον Stevie Wonder)

Run Run Rudolph

Christmas (Baby, Please Come Home) [με την Darlene Love]

Angels In The Snow

Home (με τον Michael Bublé)

Drop Top Sleigh Ride (με τον Tyga)

Please Come Home For Christmas

I Like Christmas

Christmas Ain’t Christmas Without You

Santa Baby

Put A Little Holiday In Your Heart (με την Cyndi Lauper)

This Will Be Our Year

Διαβάστε επίσης

Oι θρυλικοί Bon Jovi μόλις επέστρεψαν: Κυκλοφόρησαν χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Tο The Christmas Factory ανοίγει τις πύλες του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Σταμάτη Κραουνάκη