ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια» γίνεται μπαλάντα από Ανδριάνα Μπάμπαλη και Γιώργη Χριστοδούλου

Γιώργης Χριστοδούλου και Ανδριάνα Μπάμπαλη
Γιώργης Χριστοδούλου και Ανδριάνα Μπάμπαλη
Minos / EMI

Το τραγούδι «Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια», η επιτυχία του Μιχάλη Ρακιντζή με τη φωνή της Σοφίας Αρβανίτη αποκτά νέο ήχο - Ακούστε το ντουέτο με Ανδριάνα Μπάμπαλη και Γιώργη Χριστοδούλου

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου ενώνουν τις φωνές τους στο πρώτο single-προάγγελο ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ που ετοιμάζουν.

Έτσι, το «Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια», η επιτυχία του Μιχάλη Ρακιντζή με τη φωνή της Σοφίας Αρβανίτη από το μακρινό 1990, μεταμορφώνεται σε μια τρυφερή, ακουστική μπαλάντα για δύο με την κλασική κιθάρα και τα έγχορδα να πρωταγωνιστούν.

Η μακρόχρονη φιλία των δύο ερμηνευτών και η συνύπαρξή τους σε ζωντανές εμφανίσεις έφερε αβίαστα την ιδέα για μια συλλογή από ντουέτα με τραγούδια απρόβλεπτα, τραγούδια που μπορούν να ακουστούν διαφορετικά, αποκτώντας μια νέα ζωή.

Ανδριάνα και ο Γιώργης με τις ζεστές φωνές και την ερμηνεία τους και ο Δημήτρης Συλβέστρος με τη δημιουργία του βίντεο ξαναδιαβάζουν έναν pop στίχο των 90s με φόντο τα τωρινά, τραυματισμένα, καλοκαίρια μας.

Τη διασκευή έκανε η Ανδριάνα Μπάμπαλη που παίζει και την κλασική κιθάρα, ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Άκης Κατσουπάκης. Βιολί και βιολοντσέλο έπαιξαν αντίστοιχα ο Arben Kadesa και ο Σταύρος Παργινός.

Διαβάστε επίσης

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Σταμάτη Κραουνάκη

Rolling Stones: Θα ανακοινώσουν παγκόσμια περιοδεία;

Η Βίκυ Καρατζόγλου περί έρωτος: Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει και η στιγμή που δεν θα ξεχάσει