ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι είδαμε στο Netflix το 2023 - Η σειρά που τερμάτισε πρώτη

Wednesday
H Wednesday βρίσκεται ψηλά στην πρώτη δεκάδα και ήδη το Netflix ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν της σειράς
Netflix

Το Netflix ανακοινώνει τις σειρές και τις ταινίες που είδαμε περισσότερο το πρώτο μισό του 2023. Θα ακολουθήσει αναφορά και για το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. 

Το Netflix προχώρησε σε μια κίνηση που -ομολογουμένως- δεν μας έχει συνηθίσει. Η δημοφιλής πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια πιο αναλυτική και περιεκτική αναφορά, σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης σειρών και ταινιών του.

Με αυτό τον τρόπο το Netflix μας ενημερώνει για τις σειρές και τις ταινίες που είδαμε περισσότερο το 2023, καθώς και πόσες ώρες αφιέρωσαν οι συνδρομητές στο περιεχόμενο της υπηρεσίας. Σημειώνεται ότι η αναφορά θα δημοσιεύεται δύο φορές το χρόνο και θα περιλαμβάνει στοιχεία ανά εξάμηνο.

Eπίσης, η πλατφόρμα θα γνωστοποιεί τις ώρες προβολής για κάθε τίτλο, την ημερομηνία πρεμιέρας για οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά ή ταινία του Netflix και εάν ένας τίτλος ήταν διαθέσιμος παγκοσμίως.

«Από σήμερα θα δημοσιεύουμε το What We Watched: A Netflix Engagement Report δύο φορές το χρόνο. Αυτή είναι μια περιεκτική αναφορά του τι παρακολούθησαν οι άνθρωποι στο Netflix σε διάστημα έξι μηνών», λέει σε ανακοίνωσή του το Netflix.

Η πρώτη αναφορά που δημοσιεύει το Netflix περιλαμβάνει τίτλους που κυκλοφόρησαν μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2023.

Συνολικά, αυτή η αναφορά καλύπτει περισσότερους από 18.000 τίτλους - που αντιπροσωπεύουν το 99% όλων των προβολών στο Netflix - και σχεδόν 100 δισεκατομμύρια ώρες προβολών.

Αμέσως παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα προγράμματα που τερματίζουν στις πρώτες 10 θέσεις της λίστας και μεταξύ αυτών βρίσκεται η πρώτη σεζόν του Wednesday, η τέταρτη σεζόν του You, όπως και η σειρά με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Tι είδαμε περισσότερο στο Netflix στο πρώτο μισό του 2023
Tι είδαμε περισσότερο στο Netflix στο πρώτο μισό του 2023

Διαβάστε επίσης

Netflix: Οι σειρές που λάτρεψε το κοινό και κατέγραψαν τις περισσότερες ώρες τηλεθέασης φέτος

Netflix: Οι τίτλοι τέλους του «The Crown» και οι νέες κυκλοφορίες

H νέα ελληνική ταινία μυστηρίου που μπήκε στο Netflix - Όσα θέλεις να ξέρεις