ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Υπέροχες Μέρες» στα σινεμά και ένα κακό που παραμονεύει

Οι «Υπέροχες Μέρες»
«Υπέροχες Μέρες», η νέα ταινία του Βιμ Βέντερς
Village Cinemas

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά από σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Οι «Υπέροχες Μέρες» του Βιμ Βέντερς μας δείχνουν πώς μπορεί κανείς καθημερινά να βρίσκει και να εκτιμά την ομορφιά του κόσμου γύρω μας. Οι φαν της περιπέτειας μπορούν να επιλέξουν την «Εμπόλεμη Ζώνη» και του τρόμου, το λατινοαμερικάνικο «Εκεί που το Κακό Παραμονεύει». Αναλυτικά, οι νέες ταινίες που έρχονται στους ελληνικούς κινηματογράφους από σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Εμπόλεμη Ζώνη (Land of Bad)

Ένας αρχάριος ελεγκτής μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ένας έμπειρος πιλότος drone υποστηρίζουν μια ομάδα της Delta Force καθώς προσπαθούν να μετατρέψουν μια αποστολή που πήγε στραβά, σε επιχείρηση διάσωσης.

Με τους Λίαμ και Λουκ Χέμσγουορθ, Ράσελ Κρόου, Μίλο Βεντιμίλια.

Υπέροχες Μέρες (Perfect Days)

Η νέα ταινία του Βιμ Βέντερς. Ο Hirayama μοιάζει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την καθημερινότητά του, εργαζόμενος ως καθαριστής τουαλετών στο Τόκιο. Πέρα από την αυστηρά δομημένη καθημερινή του εργασία, απολαμβάνει το πάθος του για τη μουσική και τα βιβλία. Και αγαπάει πολύ τα δέντρα, τα οποία και λατρεύει να φωτογραφίζει. Μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις αποκαλύπτουν σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν του.

Ένας βαθιά συγκινητικός και ποιητικός προβληματισμός για το πώς μπορεί κανείς καθημερινά να βρίσκει και να εκτιμά την ομορφιά του κόσμου γύρω μας.

Εκεί που το Κακό Παραμονεύει (When Evil Lurks)

Μια ταινία τρόμου από την Λατινική Αμερική!

Μην προσεύχεσαι... είναι μάταιο. Άλλαξε ρούχα. Απόφυγε την επαφή με τα ζώα. Μείνε μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές. Κι άλλοι τόσοι κανόνες για να γλιτώσεις από το απόλυτο κακό που παραμονεύει παντού, σε αυτήν τη συγκλονιστική, ευφάνταστη ταινία τρόμου.

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Το Χέρι της Θείας Δίκης (Red Right Hand)

Ο Κας (Ορλάντο Μπλουμ) προσπαθεί να κάνει μία τίμια και ήσυχη ζωή φροντίζοντας την ορφανή ανιψιά του Σαβάνα σε μία κομητεία στα Απαλάχια όρη. Όταν η σαδίστρια αρχηγός του υποκόσμου Μπιγκ Κατ (Άντι ΜακΝτάουελ) τον αναγκάζει να επιστρέψει στην υπηρεσία της, ο Κας ανακαλύπτει ότι είναι ικανός για τα πάντα - ακόμα και τον φόνο- για να προστατεύσει την πόλη του και τη μόνη οικογένεια που του έχει απομείνει. Όσο τα πράγματα δυσκολεύουν, ο Κας παρασύρεται σε έναν εφιάλτη που θολώνει τις γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Με τους Ορλάντο Μπλουμ, Άντι ΜακΝτάουελ, Μπράιαν Γκέραχτι.

Ένα Τέλος και μια Αρχή (The End We Start From)

Στο μέσο μιας περιβαλλοντικής καταστροφής που βυθίζει το Λονδίνο, μια νεαρή γυναίκα και το νεογέννητο βρέφος της αναζητούν ένα νέο σπίτι.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μαχάλια Μπέλο σε σενάριο της Άλις Μπιρχ («Normal People») πρόκειται για ένα ζεστό και ποιητικό πορτραίτο οικογενειακής επιβίωσης που θέτει την μητρότητα στο επίκεντρο.



Διαβάστε επίσης


Poor Things: Μόλις έγινε η πιο επιτυχημένη ταινία του Λάνθιμου - Πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει

Ο Σαμ Μέντες ετοιμάζει τέσσερις ταινίες, μία για κάθε μέλος των Beatles

Έμα Στόουν: Σε συζητήσεις για να παίξει στην επόμενη ταινία του Λάνθιμου