ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο ηθοποιός Ewen MacIntosh του «The Office» - Είχε παίξει στον «Αστακό» του Λάνθιμου

Ewen MacIntosh
Ο Ewen MacIntosh πέθανε σε ηλικία 50 ετών
Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images

Ο ηθοποιός Ewen MacIntosh ήταν γνωστός για το ρόλο του «Big Keith» στο The Office

Ο Ewen MacIntosh, γνωστός για το ρόλο του «Keith» στη βρετανική έκδοση του «The Office» του ΒΒC, πέθανε σε ηλικία 50 ετών. Είχε επίσης έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Lobster» (Ο Αστακός, 2015).

Τη θλιβερή είδηση ​​για τον θάνατό του επιβεβαίωσε το γραφείο που τον εκπροσωπεί σε ανακοίνωσή του: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον ειρηνικό θάνατο της αγαπημένης μας κωμικής ιδιοφυΐας Ewen MacIntosh. Η οικογένειά του ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν, ειδικά το Willow Green Care Home».

Ο συνδημιουργός και σταρ του The Office Ricky Gervais, αποχαιρέτησε τον McIntosh, γράφοντας: «Εξαιρετικά θλιβερά νέα. Ο πολύ αστείος και πολύ αγαπητός Ewen Macintosh, γνωστός σε πολλούς ως «Big Keith» από το The Office, έφυγε από τη ζωή».

Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, ένας από τους πρώτους ρόλους του MacIntosh ήταν στο «The Office», προτού συνεχίσει να εμφανίζεται σε άλλες κωμικές σειρές, όπως οι «Little Britain» και «Μiranda».

Συνέχισε να δουλεύει ξανά με τους Gervais και Merchant στο «Life’s Too Short» και πρόσφατα εμφανίστηκε στην δραμεντί του Gervais στο Netflix «After Life».



Διαβάστε επίσης

Οι «Υπέροχες Μέρες» στα σινεμά και ένα κακό που παραμονεύει

Κική Δημουλά: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνουν τα ποιήματά μου όταν πεθάνω»

Poor Things: Μόλις έγινε η πιο επιτυχημένη ταινία του Λάνθιμου - Πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει