ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτι Σμιθ: Η απάντηση στην Τέιλορ Σουίφτ και το «ευχαριστώ»

Πάτι Σμιθ και Τέιλορ Σουίφτ
«Γέλασα μπροστά σου και είπα: "Δεν είσαι ο Ντίλαν Τόμας, δεν είμαι η Πάτι Σμιθ / Αυτό δεν είναι το ξενοδοχείο Τσέλσι / Είμαστε σύγχρονοι ηλίθιοι"», αναφέρει το τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ ανάφερεται στην Πάτι Σμιθ στο τραγούδι «The Tortured Poets Department»

Η Πάτι Σμιθ απάντησε στην Τέιλορ Σουίφτ, για την αναφορά του ονόματός της στο τραγούδι «The Tortured Poets Department» από το ομότιτλο νέο άλμπουμ της σταρ της ποπ.

Στο τραγούδι, η Σουίφτ αναφέρεται στην Σμιθ και τον ποιητή Ντίλαν Τόμας στον στίχο: «Γέλασα μπροστά σου και είπα: "Δεν είσαι ο Ντίλαν Τόμας, δεν είμαι η Πάτι Σμιθ / Αυτό δεν είναι το ξενοδοχείο Τσέλσι / Είμαστε σύγχρονοι ηλίθιοι"».

Θωρείται ότι το τραγούδι αναφέρεται στη βραχύβια σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Μάτι Χίλι των 1975. Το σχόλιό της για τη Σμιθ και τον Ντίλαν ερμηνεύεται ως αναφορά στον αρχηγό των 1975 και στον εαυτό της με την έννοια ότι οι δυο τους δεν πρέπει να παίρνουν τους εαυτούς τους τόσο στα σοβαρά, σύμφωνα με το Today.

Η τραγουδοποιός και ποιήτρια Πάτι Σμιθ αντέδρασε στην αναφορά του ονόματός της στο τραγούδι με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται να διαβάζει Ντίλαν Τόμας. «Αυτό σημαίνει ότι συγκινήθηκα που με αναφέρουν παρέα με τον μεγάλο Ουαλό ποιητή Ντίλαν Τόμας. Ευχαριστώ Τέιλορ» έγραψε.

Πολλοί καλλιτέχνες κατονομάζονται ή αναφέρονται έμμεσα στο νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ. Σύμφωνα με τους θαυμαστές της τραγουδίστριας στο ίδιο τραγούδι η «Λούσι» είναι μια αναφορά στη Λούσι Ντάκους, από το βραβευμένο με Grammy γκρουπ boygenius. Επίσης γίνεται αναφορά στον τραγουδιστή και παραγωγό Τσάρλι Πουθ.

Διαβάστε επίσης

Τaylor Swift: Ντύθηκε γυναίκα βικτωριανής εποχής και κλείστηκε σε... άσυλο - Η συνεργασία έκπληξη

H Tέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της «The Tortured Poets Department»

Η Κόρτνεϊ Λοβ έσταξε φαρμάκι για την Τέιλορ Σουίφτ: «Δεν είναι σημαντική και ενδιαφέρουσα»