Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η Σταχτοπούτα στο βίντεο του νέου της τραγουδιού

Newsbomb

  Η ηθοποιός των ταινιών «Jurassic Park», Λόρα Ντερν πρωταγωνιστεί ως η κακιά θετή της μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ κοινοποίησε το δεύτερο μουσικό βίντεο από το νέο της άλμπουμ «Midnights» επανεφευρίσκοντας την κλασική ιστορία της Σταχτοπούτας για το τραγούδι «Bejeweled».

Στο κλιπ που σκηνοθέτησε η Σουίφτ, πρωταγωνιστεί επίσης ως Σταχτοπούτα - ή όπως αναγράφεται Υπηρέτρια Τέιλορ.

Η ηθοποιός των ταινιών «Jurassic Park», Λόρα Ντερν πρωταγωνιστεί ως η κακιά θετή της μητέρα, ενώ οι αδερφές του συγκροτήματος Haim εμφανίζονται ως οι κακομαθημένες κόρες της: Lady Este, Lady Danielle και Lady Alana. Όπως και το παραμύθι, το βίντεο για το «Bejeweled» περιστρέφεται γύρω από έναν χορό, στον οποίο μια τυχερή κοπέλα θα παρασυρθεί από έναν γοητευτικό πρίγκιπα.

Η Υπηρέτρια Τέιλορ απαγορεύεται να παρευρεθεί στον χορό, όμως εκείνη μεταμορφώνεται σε καλλονή με πολλά κοσμήματα, βαδίζει σε μια πασαρέλα με διαμάντια και εισέρχεται σε μια πολυτελή αίθουσα χορού.

Η καλή νεράιδα είναι η χορεύτρια Ντίτα Βον Τιζ και ο πρίγκιπας Τζακ ο Τζάκ Άντονοφ, με τον οποίο η Τέιλορ Σουίφτ συνεργάστηκε στην παραγωγή και σύνθεση των τραγουδιών το «Midnights».

Ανακοινώνοντας το βίντεο στο Instagram, η τραγουδίστρια της ποπ έγραψε ότι το βίντεό του "Bejeweled" είναι «άγριο, ευφάνταστο και δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς, αγαπημένοι μου θαυμαστές που έχετε ανοίξει αυτό το λαμπερό μονοπάτι».