SEX

Masterchef: Ο Διονύσης Πρώιος συμφώνησε να γίνει πρωταγωνιστής σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Masterchef: Ο Διονύσης Πρώιος συμφώνησε να γίνει πρωταγωνιστής σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Masterchef: Το κεντρικό πρόσωπο ταινίας ερωτικού περιεχομένου θα είναι ο Διονύσης Πρώιος που την περσινή σεζόν εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής.

Ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του περσινού Masterchef απασχολεί και πάλι την κοινή γνώμη με τις επιλογές του. Ο λόγος για τον Διονύση Πρώιο, που ήταν ήδη γνωστός και πριν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι για την ενασχόλησή του με διάφορες τέχνες αλλά και καταστήματα εστίασης.

Αυτή τη φορά ο γνωστός παίκτης του Masterchef, έχει γίνει… viral καθώς συμφώνησε με γνωστή εταιρία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου έτσι ώστε να είναι ο πρωταγωνιστής σε μια από αυτές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχει βρει σε όλα με τον γνωστό παραγωγό και σκηνοθέτη, Δημήτρη Σειρηνάκη, και θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας ταινίας που θα προβάλλεται σε επεισόδια στη νέα πλατφόρμα Sirinaclub.com.

Μάλιστα, όπως φημολογείται, δεν θα είναι ο μόνος γνωστός που θα πάρει μέρος στην ταινία καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως κι άλλα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος θα έχουν ρόλους και η αποκάλυψη των ονομάτων αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία σε Τουρκία: Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας - Εάν απειληθεί θα υπάρξει απάντηση