SEX

ΣΟΚ στο Power of Love: «Δεν είμαι εγώ στην ταινία πορνό»

ΣΟΚ στο Power of Love: «Δεν είμαι εγώ στην ταινία πορνό»

Άνω κάτω στο Power of Love - Έξαλλη η παίκτρια Γκαμπριέλα Τσολάκοβα την οποία ενέπλεξαν για συμμετοχή της σε ερωτική ταινία άκρως ακατάλληλη δια ανηλίκους - Τι λέει η παίκτρια;

«Δεν είμαι εγώ στο πορνό που κάνει το γύρο του διαδικτύου» φαίνεται να λέει η παίκτρια του reality show στην εφημερίδα Espresso.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της στην εφημερίδα είναι έξαλλη και έχει ήδη κινηθεί νομικά καθώς όπως λέει προκειται για σκευωρία σε βάρος της και μάλιστα υποψιάζεται ότι πίσω από όλο αυτό κρύβονται συμπαίκτες της!

Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά από σκηνές και βίντεο μιας ταινίας πορνό, ενώ αρκετά site ενέπλεξαν με την ταινία τη συγκεκριμένη παίκτρια.

Αρχικά κάποιοι έγραφαν ότι πρόκειται για παλαιότερη παραγωγή της Sirina.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες που σοκάρουν: Η Ειρήνη Λαγούδη νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ερασιτεχνικό βίντεο που πωλήθηκε στην εαταιρεία και κυκλοφορεί online με τίτλο:

«Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα - Άρτεμις η αδίστακτη γειτόνισσα». Στηnταινία το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας, αλλά και του συντρόφου της είναι καλυμμένα με μάσκες για να μη φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι μετά το σάλο που προκλήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο «εξαφανίστηκε» από το ίντερνετ.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr