SOCIAL MEDIA

Next Top Vlogger: Μήπως είσαι εσύ το νέο «αστέρι» του YouTube;

Next Top Vlogger: Μήπως είσαι εσύ το νέο «αστέρι» του YouTube;

Λένε πως κάθε καλή ευκαιρία που εμφανίζεται στη ζωή μας πρέπει να την αρπάζουμε και η αλήθεια είναι πως όταν μας δίνεται η δυνατότητα να βγάλουμε στην επιφάνεια τα ταλέντα και να διαπρέπουμε, τότε σίγουρα αξίζει να το κάνουμε -δίχως δεύτερη σκέψη!

Και μπορεί να μην το πιστεύεις, όμως σήμερα, ένα βίντεο είναι αρκετό για να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο και να σου δώσει αμέτρητες ευκαιρίες να «απογειώσεις» την επαγγελματική σου ζωή. Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να λάβεις μέρος στον νέο μας διαγωνισμό και να γίνεις ο επόμενος ή η επόμενη Next Top Vlogger!

Πράγματι, φτάνει ένα απλό βίντεο για να γίνεις το επόμενο μεγάλο «αστέρι» του vlogging και παράλληλα, να κερδίσεις μία θέση στον μεγαλύτερο Digital Όμιλο στη χώρα. Διότι ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού μας, θα γίνει μέλος της παρέας μας, θα είναι στο εξής κομμάτι της DPG Digital Media. Και όχι μόνο! Γιατί, μεταξύ άλλων, θα κερδίσει ένα μοναδικό δώρο αξίας 500 ευρώ για να ετοιμάζει τα καλύτερο βίντεο για το vlog του και συγκεκριμένα, το Osmo Pocket, δηλαδή τη μικρότερη σταθεροποιημένη κάμερα τριών αξόνων από την DJI!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν. Οι ώρες κυλούν αντίστροφα και η κριτική επιτροπή της DPG περιμένει να σε δει εν δράσει. Δήλωσε, λοιπόν, τώρα συμμετοχή! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις ένα βίντεο στο οποίο θα αποκαλύπτεις κάποιο ταλέντο σου ή θα μιλάς για ό,τι σε απασχολεί. Δεν υπάρχουν κανόνες, πέρα από το να μην έχει δημοσιευθεί ξανά στο παρελθόν.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό εδώ, γνώρισε την κριτική επιτροπή, διάβασε τους όρους συμμετοχής και δες τη ζωή σου να αλλάζει. Η ομάδα μας σε περιμένει!

Σχετικές ειδήσεις