ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένας χρόνος PS5: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια σύμφωνα με τη Sony

Ένας χρόνος PS5: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια σύμφωνα με τη Sony
Unsplash.com

PS5: Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της next-gen κονσόλα της Sony, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ήταν 12 Νοεμβρίου 2020 όταν η Sony λάνσαρε και επίσημα την κονσόλα της νέας γενιάς, Playstation 5. Ο ιαπωνικός κολοσσός για να γιορτάσει τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία του λευκού gaming «τέρατος», ανακοίνωσε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά μέσα από το επίσημο blog της.

Σύμφωνα με τον Jim Ryan, περισσότερα από 360 παιχνίδια έχουν κυκλοφορήσει για το PS5, ενώ οι παίκτες έχουν αφιερώσει συνολικά περισσότερες από 4,6 δισεκατομμύρια ώρες παίζοντας παιχνίδια στη next-gen κονσόλα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος και CEO της Sony, έρχονται στο μέλλον πολλοί ακόμα τίτλοι για την κονσόλα, ενώ 25 από αυτούς βρίσκονται στα σκαριά από τα PlayStation Studios.

Επιπροσθέτως, ο Ryan δημοσίευσε τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της κονσόλας, σύμφωνα με τις ώρες που έχουν αφιερώσει οι παίκτες. Η Epic Games έχει την πρωτιά με το Fortnite, ενώ στη 2η θέση βρίσκουμε το Call of Duty: Black Ops Cold War της Activision και στην 3η θέση το FIFA 21 της EA.

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια από τις 12 Νοεμβρίου 2020 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021:

Ο Jim Ryan πρόσθεσε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο launch στην ιστορία του PlayStation και δεν ξέρει «πως να ευχαριστήσει την κοινότητα για την υποστήριξη και την αφοσίωση που δείχνουν στην εταιρία».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι παρά την τεράστια ζήτηση και την έλλειψη στοκ, έχουν πουληθεί περισσότερες από 13.4 εκατομμύρια PS5 κονσόλες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.