ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

vivo Special Summer Sales: Δροσερή «βουτιά» τιμών με την ανεπανάληπτη τιμή του Y33S στα 199,90 ευρώ

vivo Special Summer Sales: Δροσερή «βουτιά» τιμών με την ανεπανάληπτη τιμή του Y33S στα 199,90 ευρώ

Για αρκετούς από εμάς, η περίοδος των καλοκαιρινών προσφορών είναι μία ευκαιρία να αποκτήσουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε σε πολύ προνομιακή τιμή.

Ειδικότερα όσοι είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας και «κυνηγάμε» διαρκώς το πιο εξελιγμένο gadget που κυκλοφορεί στην αγορά ή απλά, θέλουμε να αναβαθμίζουμε συχνά τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε ήδη, γνωρίζουμε πως οι καλοκαιρινές προσφορές μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε την επιθυμία μας πραγματικότητα, χωρίς να ξεπεράσουμε το budget μας.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως βαδίζουμε στα «τυφλά», αφού όσο πιο ενημερωμένοι είμαστε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των προϊόντων τεχνολογίας, τόσο πιο ενδελεχής θα είναι η έρευνα αγοράς που θα πραγματοποιήσουμε, πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε στην απόκτηση ενός νέου προϊόντος, ενώ τόσο πιο συμφέρουσα θα είναι η συναλλαγή που θα κάνουμε. Ειδικότερα όσον αφορά στην αγορά των smartphones, που ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών είναι μεγάλος, χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να πραγματοποιήσουμε μία αγορά που θα πιάσει «τόπο» και όχι απλώς χώρο στην καθημερινότητά μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως φέτος υπάρχει ένα Special Summer Offer, το οποίο αξίζει την προσοχή μας και δεν πρέπει να χάσουμε. Όχι μόνο επειδή πρόκειται για μία καλοκαιρινή προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει, αλλά διότι μας προσφέρει το vivo Υ33S στα 199,90 ευρώ, δηλαδή σε μία τιμή που τοποθετεί το συγκεκριμένο μοντέλο σε μία κατηγορία smartphone στην οποία καταρρίπτει τον ανταγωνισμό και δεν έχει αντίπαλο!

Ανακαλύπτοντας την εμπειρία του perfect shot μέσα από μία τριπλή κάμερα 50MP

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» πριν βγούμε σε καλοκαιρινή άδεια και οι περισσότεροι από εμάς, επιθυμούμε να επενδύσουμε σε ένα καινούργιο κινητό με το οποίο θα καταγράψουμε όλες τις συναρπαστικές εμπειρίες που μας περιμένουν στον προορισμό των καλοκαιρινών μας διακοπών. Συνεπώς, χρειαζόμαστε ένα smartphone που θα μας εξασφαλίζει μοναδικές λήψεις, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν. Και αυτό ακριβώς κάνει το vivo Y33S που είναι εξοπλισμένο με μία κύρια, τριπλή κάμερα 50MP, η οποία περιλαμβάνει έναν νέο αισθητήρα υψηλής ευκρίνειας και μας χαρίζει την εμπειρία του perfect shot, σε κάθε περίσταση.

Χάρη σε αυτήν την κάμερα μπορούμε να απαθανατίσουμε αβίαστα κάθε μας στιγμή και να διατηρήσουμε την καθαρότητα της εικόνας, είτε κάνουμε ζουμ, είτε περικοπή. Όσο για εμάς που τραβάμε συνέχεια selfie και τις μοιραζόμαστε με τους διαδικτυακούς μας φίλους, υπάρχει η εμπρόσθια κάμερα των 16ΜP, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργούμε εντυπωσιακά και καθαρά πορτρέτα που μας αναδεικνύουν. Μάλιστα, μία εξίσου καλή κάμερα διαθέτει και το μοντέλο vivo Y76 5G, το οποίο δίνεται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή με αφορμή τις καλοκαιρινές προσφορές που «τρέχουν».

Όταν η υψηλή καθαρότητα Φωτογραφίας συνδυάζεται με έναν εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό

Όσοι χρησιμοποιούμε το smartphone μας ως μία συσκευή ψυχαγωγίας και ως ένα μέσο που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε βίντεο, τηλεοπτικά προγράμματα και σειρές, γνωρίζουμε καλά πόσο μεγάλη σημασία έχει ο σχεδιασμός της συσκευής που θα επιλέξουμε. Διότι δεν αρκεί το μοντέλο μας να διαθέτει μία οθόνη υψηλής ευκρίνειας, αλλά χρειάζεται να είναι ελαφρύ, λεπτό και εύχρηστο, ώστε να μην μας κουράζει καθώς παρακολουθούμε. Καλό είναι, λοιπόν, όσοι θέλουμε να βιώνουμε άνετες και απολαυστικές εμπειρίες θέασης, να επενδύσουμε στο vivo Υ33S, το οποίο μας προσφέρεται τώρα στα 199,90 ευρώ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει μία οθόνη υψηλής ανάλυσης, 1080P με μία «πλούσια» χρωματική γκάμα και με φίλτρο μπλε φωτός, ενώ αποδίδει φωτεινά χρώματα και ζωντανές λεπτομέρειες ακλόνητης ευκρίνειας. Μάλιστα, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με έναν εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, ο οποίος δεν ξεπερνά σε πάχος τα 8 χιλιοστά και σε βάρος τα 182 γραμμάρια. Με λίγα λόγια, το vivo Υ33S είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να απολαμβάνουμε άνετες και απρόσκοπτες εμπειρίες θέασης, ενώ πλέον μπορούμε να το αποκτήσουμε στα 199,90 ευρώ, δηλαδή σε μία τιμή που δεν αφήνει περιθώριο να το σκεφτούμε περισσότερο.

Μία αξιόπιστη συσκευή που μας προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και ταχεία φόρτιση

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με άπιαστες ταχύτητες, το smartphone μας είναι ο «σύμμαχος» που μας καθιστά ευέλικτους και συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Αυτό προϋποθέτει, βέβαια, πως η συσκευή μας δεν έχει ξεμείνει στα μισά της ημέρας από μπαταρία. Πώς μπορούμε όμως, να διασφαλίσουμε κάτι τέτοιο, όταν το smartphone μας έχει μετατραπεί σε μία προέκταση του εαυτού μας; Κι όμως, υπάρχει τρόπος να είμαστε σίγουροι πως ό,τι και αν συμβεί, δεν θα μείνουμε χωρίς τον «σύμμαχό» μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε την ισχυρή μπαταρία 5000mAh του vivo Υ33S, η οποία έχει απεριόριστη αυτονομία και φορτίζει πολύ γρήγορα, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πλήρως τη μεγάλη χωρητικότητά της, ώστε να πραγματοποιήσουμε μία πιο αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξοπλισμένο και με την πρωτοποριακή λειτουργία της αντίστροφης φόρτισης, γεγονός που σημαίνει πως το smartphone μας θα μπορεί να μετατραπεί ανά πάσα στιγμή σε power bank! Αρκεί, βέβαια, να έχει μπαταρία.

Ας μην χάνουμε χρόνο, λοιπόν! Η ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά που μας παρέχει η vivo για το vivo Υ33S στα 199,90 ευρώ θα κρατήσει μέχρι τις 31 Αυγούστου, όταν και λήγουν οι καλοκαιρινές προσφορές ή απλά, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Και επειδή τέτοια προσφορά δεν ξανάγινε και ούτε πρόκειται να ξαναγίνει, δεν πρέπει να τη χάσουμε!