ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

MWC 2016: Τρία προϊόντα από τη Sony Mobile που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

MWC 2016: Τρία προϊόντα από τη Sony Mobile που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

ΗSony Mobileπαρουσίασε τρία νέα concepts για «έξυπνα» προϊόντα τα οποία μαθαίνουν από τη συμπεριφορά του χρήστη και κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη.

Του απεσταλμένου μας στη Βαρκελώνη Δημήτρη Μαλλά

Το Xperia Eye είναι η σύλληψη του οράματος για μια κάμερα με ευρυγώνιο φακό – που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στα ρούχα ή να φορεθεί γύρω από το λαιμό του χρήστη. Αντιπροσωπεύει την ιδέα μιας Sony κάμερας και συσκευής ανίχνευσης σε μικρότερο μέγεθος από ποτέ. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της είναι ο σφαιρικός φακός 360 μοιρών που προσφέρει ένα φυσικό οπτικό πεδίο. Το έξυπνης τεχνολογίας κλείστρο της θα χρησιμοποιεί λειτουργία ανίχνευσης προσώπου και φωνής για να συλλαμβάνει τις εικόνες, επιτρέποντας σας να απολαύσετε τις προσωπικές σας στιγμές χωρίς να σκέφτεστε τις λήψεις.

Τo concept του Xperia προτζέκτορα θα επιτρέπει τη διαδραστική προβολή περιεχομένου σε οποιαδήποτε καθαρή επιφάνεια. Θα ανταποκρίνεται στο άγγιγμα, τη φωνή και τις κινήσεις των χεριών, ακριβώς όπως αλληλοεπιδρούν με την οθόνη του smartphone σας.

Το concept του Xperia Agent είναι το όραμα για έναν εξατομικευμένο βοηθό. Θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα, αφού ανταποκρινόμενος στις φωνητικές εντολές και στις κινήσεις των χεριών του χρήστη, θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και έλεγχο των οικιακών συσκευών. Επιπλέον, έχει μια ενσωματωμένη κάμερα και οθόνη για την προβολή περιεχομένου σε επιφάνειες.