ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Ραντεβού στον… αέρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ραντεβού στον… αέρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Λίγες ημέρες απομένουν για τη γιορτή των Ερωτευμένων και η αυστραλιανή low-cost αεροπορική Jetstar προσφέρει στους απανταχού singles την ευκαιρία να βρουν το ταίρι τους... στον αέρα!

Συνεργαζόμενη με τον δάσκαλο του φενγκ σούι David Tong, ξεκίνησε μια πρωτότυπη καμπάνια που ονομάζεται Love is in the Zodiac Pair, με τους μελλοντικούς ταξιδιώτες, να πρέπει να συμπληρώνουν στην ιστοσελίδα τους μια απλή φόρμα που ζητά την οικογενειακή κατάσταση και τα γενέθλιά τους!

Μια εξατομικευμένη έρευνα, βάσει των αρχών του feng shui, δείχνει τα συμβατά ζώδια, τις καλύτερες αεροπορικές θέσεις, τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό και άλλες δραστηριότητες σχετικές με την πτήση σας.

Για όσους γεννήθηκαν το έτος του αλόγου (στο κινεζικό ωροσκόπιο), παραδείγματος χάρη, ο καλύτερος παρτενέρ είναι αυτός που γεννήθηκε το έτος του τράγου. Έτσι, βάσει της φόρμας αξιολόγησης αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να κάτσουν στη σειρά 9, 19 ή 29 με προορισμό την Τζακάρτα, αναφέρει η Jetstar.

Οι singles ταξιδιώτες μπορούν να συμμετάσχουν και σε διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα ραντεβού στα τυφλά στο εξωτερικό. Η Jetstar και ο δάσκαλος Tong θα επιλέξουν τους δυο singles που έχουν την καλύτερη συμβατότητα φενγκ σούι. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι έως τρεις ημέρες και εξαρτάται από το υποψήφιο ζευγάρι αν θα το ολοκληρώσει ή αν θα το διακόψει.

Τις πρώτες επτά ώρες από την έναρξη της καμπάνιας, η ιστοσελίδα είχε ήδη λάβει περισσότερες από 5.000 αιτήσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για δικαίωμα συμμετοχής (εκτός φυσικά από το να είναι single) έχουν όσοι είναι διαθέσιμοι να ταξιδέψουν 13-15 Φεβρουαρίου. Τα νέα θα ανακοινώνονται στο Youtube κανάλι της Jetstar.

Σχετικές ειδήσεις