ΚΟΣΜΟΣ

The Castle Cabin: Παραμυθένια «καταφύγια» σε δάσος βροχής

The Castle Cabin: Παραμυθένια «καταφύγια» σε δάσος βροχής
Ένα ονειρικό καταφύγιο στις βορειοδυτικές ΗΠΑ

Το ζευγάρι καθάρισε το ξέφωτο από απορρίμματα και με τα χέρια τους κουβάλησαν τα οικοδομικά υλικά

Το «The Castle Cabin», ένα ονειρικό καταφύγιο σε ένα απομακρυσμένο δάσος της βροχής στο αμερικανικό Northwest, παρουσίασαν οι Jacob Witzling και Sarah Underwood, ολοκληρώνοντας το πρότζεκτ «Cabinland».

Το παραμυθένιο σπίτι αποτελείται από τρεις συνδεόμενες δομές από κόκκινο κέδρο καλυμμένες με σχιστόπλακες, που έχουν κωνικές στέγες καλυμμένες με βρύα και οι οποίες χαρακτηρίζονται από τριγωνικούς φεγγίτες - σήμα κατατεθέν του πρότζεκτ «Cabinland». «Το "The Castle Cabin" είναι το παντοτινό μας σπίτι και υπήρξε καταφύγιο για μας» έγραψε το ζευγάρι στον λογαριασμό του στο Instagram.

Φόρος τιμής στο απομακρυσμένο δάσος της βροχής είναι το «The Castle Cabin». Αν και δεν οδηγούν δρόμοι εκεί, σε μεγάλο βαθμό το κατασκεύασαν με τα χέρια τους σε διάστημα 18 μηνών. Καθάρισαν το ξέφωτο από απορρίμματα και με τα χέρια κουβάλησαν τα οικοδομικά υλικά. Και φρόντισαν να καταγράψουν τη διαδικασία στη σειρά βίντεο του πρότζεκτ «Cabinland».

https://www.instagram.com/p/CYJ7ADelWbB

Επιφύλαξαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πατέρα του Jacob, τον Bix Hamby, «που πήρε τα σκίτσα μας και τα μετέτρεψε σε αποδεκτά αρχιτεκτονικά σχέδια». Αναγνώρισαν επίσης τη βοήθεια που πρόσφερε, ο Ethan Hamby, ο αδελφός του Jacob, «ο οποίος πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ζώντας εδώ και βοηθώντας μας. Μεταξύ πολλών άλλων, κάλυψε με σχιστόπλακες σχεδόν ολόκληρη τη δομή».

https://www.instagram.com/p/CXrAn3MpgLt

Αναφερόμενοι στο τι προγραμματίζουν στο μέλλον, σχολίασαν: «Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε σε περισσότερα πρότζεκτ εδώ στο δάσος της βροχής καθώς και στο "Cabinland 2.0" στην έρημο του Southwest, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων