TRAVEL

Ταϊλάνδη: Ταξίδι στις παραδεισένιες παραλίες της

Ταϊλάνδη: Ταξίδι στις παραδεισένιες παραλίες της

Αν είσαι fan του ήλιου και της θάλασσας, αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα!

Η Ταϊλάνδη είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές, εξαιτίας των πολλών νησιών και των υπέροχων παραλιών, όπου μπορείς να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικά όμορφο θέαμα. Εκεί είναι πάντα καλοκαίρι, άρα όποτε βρεις χρόνο και χρήματα, να κάνεις οπωσδήποτε αυτό το ταξίδι!

Γεμάτη παραλίες με λευκή άμμο και κρυστάλλινα, καθαρά νερά, αν ποτέ βρεθείς στην Ταϊλάνδη, το πιθανότερο είναι να μην θελήσεις να γυρίσεις πίσω. Η φυσική ομορφιά του τοπίου, στο οποίο δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι, θα σε συναρπάσει! Αρκετά με τα λόγια! Ας περάσουμε στην ουσία...

Koh Chang

Το νησί Koh Chang, είναι για κάποιους οι Μαλδίβες της Ταϊλάνδης, για άλλους, η Εδέμ της Ανατολής. Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Κάθε παραλία του νησιού έχει να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό, μια ξεχωριστή ομορφιά. Το νησί αυτό, πνίγεται κυριολεκτικά στο πράσινο. Η τροπική βλάστηση που υπάρχει παντού, προσφέρει μια άγρια κι εντυπωσιακή ομορφιά. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης, το οποίο είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες που έρχονται να θαυμάσουν τον φυσικό του πλούτο.

Maya Bay

Περικυκλωμένη από ψηλούς λόφους που αγγίζουν τα 100 μέτρα, είναι γεμάτη από μικρές παραλίες. Η μεγαλύτερη παραλία του νησιού έχει κατάλευκη άμμο και μέσα στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά της υπάρχουν τεράστια κοράλια κι εξωτικά ψάρια, τα οποία μπορεί κανείς να δει με γυμνό μάτι. Η καλύτερη περίοδος για να ταξιδέψεις εκεί είναι από το Νοέμβριο ως τον Απρίλιο, τότε που η θάλασσα είναι λάδι και μπορείς να την απολαύσεις καλύτερα. Η παραλία αυτή έχει πάντα πολύ κόσμο και πολλά κότερα! Αν θέλεις να αποφύγεις την πολυκοσμία, πρέπει να πας για μπάνιο νωρίς το πρωί.

Koh Tao (Turtle Island)

Ένας διάσημος προορισμός για τους λάτρεις των καταδύσεων και των ψαροντουφεκάδων. Αν το επισκεφθείς μία φορά, θα το επισκεφθείς και δεύτερη και τρίτη μη σου πω! Οι χρυσαφένια άμμος και το βαθύ γαλάζιο των νερών, δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο. Στο νησί μένουν περίπου 2.000 κάτοικοι και ο μέσος όρος επισκεπτών κάθε χρόνο φτάνει τους 500.000! Το νησί, είναι πρώτο σε ψήφους ως το ομορφότερο νησί της Ασίας εδώ και δύο χρόνια! Παρόλο που έχει γίνει πια ένας πολύ δημοφιλής προορισμός, διατηρεί τη φυσική ομορφιά του!

Koh Lanta

Εδω θα κάνεις ήρεμες διακοπές, κάθως οι περισσότεροι επισκέπτες είναι από 30 μέχρι 50 χρονών. Επίσης, αν έχεις παιδάκια, μπορείς να τα πάρεις μαζί σου χωρίς φόβο, γιατί τα νερά είναι πολύ ήσυχα. Πέραν του ότι θα απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου στην μαγευτική παραλία, θα πιεις το κοκτέιλ σου σε υπέροχα beach bar , θα κάνεις καγιάκ ανάμεσα σε καταπράσινα δάση με πλούσια τροπική βλάστηση, θα γευτείς πεντανόστιμες θαλασσινές λιχουδιές και θα γνωρίσεις ευγενικούς ανθρώπους που θα σε ξεναγήσουν και θα σε εξυπηρετήσουν με χαρά και προθυμία.

James Bond Island

Αν ποτέ βρεθείς στο νησί του James Bond, δεν πρέπει να παραλείψεις να κάνεις το γύρο του νησιού με καραβάκι. Από τα εντυπωσιακά του νερά ξεπηδούν πέτρινοι βράχοι, συνθέτοντας ένα δραματικό σκηνικό. Θα δεις και το διάσημο βράχο που γέμισε αρκετά πλάνα στην ταινία του James Bond “The Man with the Golden Gun”. Νοίκιασε ένα κανό και κάνε μια βόλτα επάνω στα σμαραγδένια νερά, δίπλα στους επιβλητικούς βράχους και ανάμεσα στην πυκνή και καταπράσινη βλάστηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Δύο δωρεάν self test για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

«Η Φάρμα»: Η μεγάλη επιστροφή που προκάλεσε έκπληξη στου παίχτες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί κινδυνεύει με σύλληψη – Η αντίδραση της πρώην του για τη νέα έρευνα

Χαμός στην Πάτρα: Άνοιξε η διαθήκη 90χρονης και δεν άφησε τίποτα στους συγγενείς της