ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος ημερήσια πρόβλεψη 13/05: Κάποιος κρύβει την αλήθεια για ένα νομικό ζήτημα που σε απασχολεί

Καρκίνος ημερήσια πρόβλεψη 13/05: Κάποιος κρύβει την αλήθεια για ένα νομικό ζήτημα που σε απασχολεί
Με την αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης σίγουρα υπάρχει κάποιος/α που σε «καλοβλέπει», αγγίζοντας μάλιστα τις πιο ευαίσθητες χορδές σου
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Ο Άρης στους Ιχθύς σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητα σου

Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε μια κινητικότητα στο γραφείο ή το σπίτι σου και είτε θα δεχθείς επισκέψεις, είτε θα φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν συνεννοήσεις και ρυθμίσεις για περιουσιακά ή οικογενειακά ζητήματα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό, παρά τις όποιες παλινδρομήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητα σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές και φιλοσοφώντας την ζωή. Όσον αφορά όμως τις σχέσεις σου με συγγενείς ή/και ένα νομικό ζήτημα που σε απασχολεί, κάποιος/α σου κρύβει την αλήθεια.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/05

Με την αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης σίγουρα υπάρχει κάποιος/α που σε «καλοβλέπει», αγγίζοντας μάλιστα τις πιο ευαίσθητες χορδές σου, αφού πέρα από την κοινωνική «επιφάνεια» διαθέτει και ζεστή αγκαλιά. Από εκεί και ύστερα και εφόσον δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να αφεθείς σε όσα σου προσφέρονται, χωρίς ωστόσο να βιαστείς να θέσεις άμεσα ζήτημα μιας «κανονικής» σχέσης, αφού δεν θα αντέξει στα δύσκολα.