ΖΩΔΙΑ

Ζυγός ημερήσιες προβλέψεις 16/5: Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο γοητευτικό/η

Ζυγός ημερήσιες προβλέψεις 16/5: Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο γοητευτικό/η
H ανασφάλεια είναι κακός σύμβουλος
astrology.gr

Ζώδια - Ζυγός: Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να χαλαρώσεις, αποποιούμενος/η ευθύνες ή/και μέσα από υπηρεσίες ευεξίας

Η Σεληνιακή έκλειψη δρομολογεί οικονομικές εξελίξεις που θα σε στριμώξουν, γι’ αυτό λειτούργησε συνετά και προνοητικά, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι όχι σε αγορές που έτσι κι αλλιώς όλο και κάποιο ελάττωμα θα έχουν. Καλό είναι ακόμη να μην μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού μπορεί να ζημιωθείς και στα δύο, αν όμως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει πρόβλημα, τότε το σωστό είναι να του σταθείς σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να χαλαρώσεις, αποποιούμενος/η ευθύνες ή/και μέσα από υπηρεσίες ευεξίας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 16/05

Από τη μια πλευρά η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο γοητευτικό/η, που σημαίνει ότι έχεις το ελεύθερο για μια ερωτική περιπέτεια, από την άλλη όμως με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου τίποτε το εύκολο δεν προμηνύεται και τελικά αυτό το «μισό-μισό» μπορεί να αποτυπωθεί και στις επιλογές σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ανασφάλεια είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να κάνεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις.