ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05: Μην το παρακάνεις με το φλερτ!

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05: Μην το παρακάνεις με το φλερτ!
Με την Αφροδίτη και το Δία στο ζώδιό σου, όσο «μπερδεμένος/η» κι αν νιώθεις από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές σου, τελικά θα γίνει αυτό που επιθυμείς ή σε… συμφέρει!
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Αν είσαι σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως το φλερτ «ξεφύγει»!

Το εξάγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να εξέλθεις κι… όπου βγει, αφού δεν θα λείψουν τα ευχάριστα αλλά και κάποια τυχερά συναπαντήματα. Ίσως πάλι να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σου διευκολύνει τη ζωή ή να λάβεις μια είδηση, που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ή ακόμη και να… πανηγυρίσεις! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σηματοδοτεί έναν… πρωτοφανή ενθουσιασμό αλλά και πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις στη ζωή σου δεν έχεις παρά να κάνεις εσύ πρώτος/η τις «τρέλες» σου, κόντρα σε οτιδήποτε «συμβατικό», ξεκινώντας από την εξωτερική σου εμφάνιση και φθάνοντας μέχρι τον τρόπο ζωής σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/05

Με την Αφροδίτη και το Δία στο ζώδιό σου, όσο «μπερδεμένος/η» κι αν νιώθεις από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές σου, τελικά θα γίνει αυτό που επιθυμείς ή σε… συμφέρει! Ίσως μάλιστα να «δράσεις» σε δύο «μέτωπα», ένα φανερό κι ένα… κρυφό! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως το φλερτ «ξεφύγει» σε κάτι πολύ πιο κοντινό κι ύστερα ψάχνεις τρόπους για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 20/05/2022;