ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05: Χρειάζεσαι ξεκούραση και χαλάρωση!

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05
Αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την εποπτεία σου, τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα.
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να μπεις σε διαδικασίες χωρίς να χρειάζεται, είτε στη δουλειά σου, είτε σε σχέση με την υγεία σου.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θέλει να σε κάνει πιο όμορφο/η, με την συνδρομή των απανταχού ειδικών, ενώ γενικότερα θα εξυπηρετηθείς από άτομα που παρέχουν υπηρεσίες. Παράλληλα βέβαια, με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να μπεις σε διαδικασίες χωρίς να χρειάζεται, είτε στη δουλειά σου, είτε σε σχέση με την υγεία σου. Ξεκούραση και χαλάρωση θες για να φύγουν όλα όπως ήρθαν και να βρεις την υγειά σου, χώρια που μπορεί να έχεις και ένα απόλυτα σωστό προαίσθημα σε αντίθεση με τη λογική σου που «μπάζει νερά»! Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά υπό την εποπτεία σου, τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/05

Η Αφροδίτη στα μέρη σου εξακολουθεί μεν να… γοητεύει τα πλήθη, σήμερα όμως φαίνεται να έχει πιο σοβαρές προτεραιότητες, που σημαίνει πως αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτικό το να ασχοληθείς με μια περίπτωση, που δεν σε εξιτάρει τόσο αλλά σε… εξυπηρετεί από πολλές απόψεις! Το πόσο θα αντέξεις βέβαια μια κατάσταση, που έχει τις δυσκολίες και τους κανόνες της είναι ένα ερώτημα αλλά αξίζει να προσπαθήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 24/05/2022;