ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι!

Ιχθύες | Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05
Αν είσαι μόνος/η, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να υπάρξουν μυστικές διαβουλεύσεις που θα σε οδηγήσουν… κατ’ ευθείαν στο στόχο.
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί σε έρευνες κι εκμυστηρεύσεις.

Με την Σελήνη και τον Άρη στον Κριό καλείσαι να ανταποκριθείς σε έκτακτες επιθυμίες ή/και οικονομικές υποχρεώσεις, κηρύσσοντας… γενική επιστράτευση αλλά όπως θα διαπιστώσεις όχι μόνον θα καλύψεις το πλάνο σου αλλά θα σου μείνει και περίσσευμα για... ξόδεμα! Να προσέχεις όμως κι αυτούς/ες που λειτουργούν ως αρπακτικά, είτε από ανάγκη, είτε από συνήθεια, αφού αν «σε βάλουν στο μάτι», θα δράσουν θρασύτατα. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί σε έρευνες κι εκμυστηρεύσεις αλλά θα ήταν πιο ασφαλές να εμπιστευτείς μόνον αυτά που βλέπεις με τα μάτια σου και ακούς με τα αυτιά σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/05

Αν είσαι μόνος/η, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να υπάρξουν μυστικές διαβουλεύσεις που θα σε οδηγήσουν… κατ’ ευθείαν στο στόχο, ίσως όμως να συμβεί και κάτι ερωτικό σε μια παρέα και στα πλαίσια… νυχτερινών διαδρομών κι αναζητήσεων! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μην θεωρείς και τόσο αθώα την παρέμβαση ενός φίλου ή μιας φίλης, με δήθεν εμπιστευτικό τρόπο, αφού μπορεί να υπαγορεύεται από ζήλια.

Σχετικές ειδήσεις