ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07: Πίστεψε στη δύναμη της αγάπης

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δύσκολα θα αποφύγεις τις «μαύρες σκέψεις».
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Ενδέχεται ωστόσο να γίνει και «πολύ κακό για το τίποτα», γι’ αυτό μη βιαστείς να επιστρατεύσεις την καχυποψία σου.

Με την Σελήνη στο Ζυγό είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Ενδέχεται ωστόσο να γίνει και «πολύ κακό για το τίποτα», γι’ αυτό μη βιαστείς να επιστρατεύσεις την καχυποψία σου. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για… δίαιτες! Παράλληλα βέβαια με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα το ερευνητικό σου δαιμόνιο δεν… κρατιέται, από το να υποψιάζεσαι όμως και τελικά να παρακολουθείς τι κάνει ο ένας κι ο άλλος είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στη διερεύνηση… άλλων μυστηρίων!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/07

Όσο μπερδεμένος/η κι αν νιώθεις με όλα αυτά τα «ασαφή» που διέπουν τα ερωτικά σου, αν είσαι μόνος/η, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να πάψεις να κάνεις αρνητικές σκέψεις, αντίθετα οφείλεις στον εαυτό σου το να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και να πιστέψεις στην δύναμη της αγάπης. Κάνε μια ευχή λοιπόν και από εκεί και ύστερα, τον λόγο έχει το σύμπαν! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δύσκολα θα αποφύγεις τις «μαύρες σκέψεις».