ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/07: Η ημέρα προσφέρεται για ένα επαγγελματικό άνοιγμα

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/07: Η ημέρα προσφέρεται για ένα επαγγελματικό άνοιγμα
Ίσως υπάρξουν «δράματα» και ζήλιες στο κοντινό σου περιβάλλον.
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Αν είσαι μόνος/η, με τον Άρη απέναντί σου, έχεις καλές πιθανότητες για να ευνοηθείς σε μια ερωτική διαμάχη

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στην ανάδειξη σου και την προώθηση ενός σημαντικού στόχου που έχεις θέσει, με την καλή σου τύχη να παίζει τον δικό της ρόλο. Ίσως μάλιστα να εξυπηρετηθείς κι από ένα ισχυρό παράγοντα, που βλέπει σε σένα κάτι… καλό! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ένα επαγγελματικό άνοιγμα. Παράλληλα βέβαια, ενδέχεται να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς αν αποφασίσεις να μετακινηθείς για λόγους αναψυχής και μόνον και σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είσαι νομότυπος/η με τα χαρτιά σου και να προνοήσεις για εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/07

Αν είσαι μόνος/η, με τον Άρη απέναντί σου, έχεις καλές πιθανότητες για να ευνοηθείς σε μια ερωτική διαμάχη, ίσως μάλιστα να κερδίσεις ένα πρόσωπο από μια τρίτη αγκαλιά, ζώντας συνάμα πολύ έντονες στιγμές υπάρχει ωστόσο και ο… αντίλογος μιας διεκδίκησης των δικών σου «κεκτημένων» στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Μια πιο «ουδέτερη» εκδοχή πάντως είναι να υπάρξουν «δράματα» και ζήλιες στο κοντινό σου περιβάλλον.