ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/07: Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 30/07
Ο Δίας στον Κριό συνηγορεί στο να μη σου λείψει τίποτα
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Ο Άρης κι ο Ουρανός στον Ταύρο σε εκθέτουν σε κινδύνους από ψηλά ή σε άλλα… τρελά κι απίθανα, οπότε έχε τον νου σου.

Ο Δίας στον Κριό συνηγορεί στο να μη σου λείψει τίποτα, ίσως μάλιστα να εξασφαλίσεις και μια χρηματοδότηση που θα σου επιτρέψει να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως πάλι να λάβεις μια βοήθεια «κάτω από το τραπέζι». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης κι ο Ουρανός στον Ταύρο σε εκθέτουν σε κινδύνους από ψηλά ή σε άλλα… τρελά κι απίθανα, οπότε έχε τον νου σου! Ίσως βέβαια να συμβεί και μια ξαφνική ανατροπή στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε μια ιδιαίτερη πτυχή των επιστημών ή της τεχνολογίας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/07

Αν είσαι μόνος/η, τότε... αποκλείεται να μην βρεις ένα γενναιόδωρο ταίρι, ανεξάρτητα με το πώς θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση, αν δηλαδή πεις τελικά το ναι ή αρχίσεις τα μαθήματα οικονομικής διαχείρισης! Όπως κι αν έχει πάντως, η συμμετοχή σου σε μια παρέα θα εξελιχθεί πολύ όμορφα. Αν πάλι έχεις ταίρι, η ημέρα προσφέρεται για να μοιραστείς μαζί του πολυτέλειες που δεν τις έχετε κάθε μέρα και μην αρχίσεις να γκρινιάζεις για τα «περιττά έξοδα».