ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08: Θα περάσεις κάποιες πολύ όμορφες και γοητευτικές στιγμές

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε κέρδη ή/και την πρόσβαση σου σε κεφάλαια
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να ακούσεις ή να πεις πολλά… ωραία που όμως ελέγχονται ως προς την αξιοπιστία τους.

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε κέρδη ή/και την πρόσβαση σου σε κεφάλαια, ίσως όμως να πετύχεις ευνοϊκότερους όρους σε μια δανειακή σύμβαση ή σε μια φορολογική υπόθεση σου, ύστερα από την μεσολάβηση του... κατάλληλου ανθρώπου! Παράλληλα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να ακούσεις ή να πεις πολλά… ωραία που όμως ελέγχονται ως προς την αξιοπιστία τους. Κατά τα άλλα μια αναβολή θα λειτουργήσει υπέρ σου, γι’ αυτό μην επιμένεις σε προγραμματισμένες δράσεις και απλά ακολούθησε την ροή. Επιπλέον, οι καλλιτεχνικές ή/και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου συνιστούν μια υγιή απόδραση από ότι σε πιέζει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/08

Η Αφροδίτη απέναντί σου συνηγορεί στο να περάσεις κάποιες πολύ όμορφες και γοητευτικές στιγμές κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για το ταίρι σου, είτε για μια νέα κατάκτηση. Ωστόσο τίποτα δεν συνιστά κάποιο είδος εγγύησης για την μελλοντική ευτυχία σου, αφού σίγουρα αποκρύπτονται τα ακανθώδη σημεία μιας σχέσης. Εξ άλλου στα εύκολα όλοι και όλα είναι μια χαρά αλλά στα δύσκολα είναι που κρίνονται.