ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Βρήκαν πτώμα μέσα σε δεξαμενή πόσιμου νερού

ΣΟΚ: Βρήκαν πτώμα μέσα σε δεξαμενή πόσιμου νερού

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε δεξαμενή ύδατος που προμηθεύει με νερό τους κατοίκους της περιοχής Γκλάβνιτσα Γκόρνια κοντά στην πρωτεύουσα της Κροατίας, Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας «Βέτσερνι Λιστ», αποσπάσματα του οποίου μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Βελιγραδίου «Β92».

Το πτώμα του άνδρα βρισκόταν στη δεξαμενή περίπου για δέκα ημέρες, προστίθεται στο ίδιο δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας.

Πριν από δέκα ημέρες διαπιστώσαμε ότι το νερό είχε μια παράξενη οσμή και γεύση και γι' αυτό προχωρήσαμε στη διενέργεια ελέγχων, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ελέγχου της ποιότητας των υδάτων Γιόσιπ Κάσναρ. Οι έλεγχοι οδήγησαν στο μακάβριο εύρημα.

Στο μεταξύ, τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Κροατίας μετέδωσαν ότι, στην πλάτη του άνδρα ήταν τοποθετημένο ένα σακίδιο γεμάτο με πέτρες, ενώ στη δεξαμενή βρέθηκε και ένα σκουριασμένο τουφέκι.

Δείγματα νερού έχουν σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Οι αστυνομικές αρχές της Κροατίας διεξάγουν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του άγνωστου άνδρα.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Τον χτύπησε τρένο που πήγαινε με 160 χλμ/ώρα και...

Επανήλθε στη ζωή ενώ ήταν κλινικά νεκρή για 40 λεπτά