ΚΟΣΜΟΣ

Τζάγκερ: «Αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω»

Τζάγκερ: «Αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω»

Συγκλονισμένος από την απόφαση της συντρόφου του, Λορέν Σκοτ να βάλει τέλος στη ζωή της εμφανίστηκε ο Μικ Τζάγκερ, τονίζοντας ότι ακόμα αδυνατεί να κατανοήσει το τραγικό συμβάν.

«Εξακολουθώ να αγωνίζομαι προκειμένου να καταλάβω πώς ο σύντροφος και καλύτερή μου φίλη θα μπορούσε να βάλει τέλος στη ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του frontman των Rolling Stones, συμπληρώνοντας: «Περάσαμε πολλά υπέροχα χρόνια μαζί και φτιάξαμε μια φανταστική ζωή. Είχε έντονη παρουσία και το ταλέντο της ήταν αξιοθαύμαστο, όχι μόνο από εμένα».

Παράλληλα, ο Τζάγκερ τόνισε ότι τον άγγιξαν, τόσο τα μηνύματα υποστήριξης, όσο και οι εκδηλώσεις αγάπης και αναγνώρισης της Σκοτ από ανθρώπους όπως η Madonna, και ο συντάκτης της Vogue Anna Wintour, πριν καταλήξει: «Εγώ ποτέ δεν θα την ξεχάσω», ποστάροντας και μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της 49χρονης σχεδιάστριας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ένας εκπρόσωπος του Τζάγκερ τόνισε ότι ο ροκ σταρ ήταν «εντελώς σοκαρισμένος και συγκλονισμένος από την είδηση» του θανάτου της Σκοτ, διαψεύδοντας τις φήμες ότι οι δύο τους είχαν πρόσφατα χωρίσει.

Οι Rolling Stones πάντως ακύρωσαν την περιοδεία τους στην Αυστραλία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι νεότερο επί του θέματος.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν άφησε σημείωμα η σύντροφος του Τζάγκερ