ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Οι ληστές ρολογιών με τα τσεκούρια! (photos)

Λονδίνο: Οι ληστές ρολογιών με τα τσεκούρια! (photos)

Αποτυχημένη προσπάθεια ληστείας σε υπερπολυτελές κατάστημα ρολογιών από μοτοσικλετιστές που είχαν στην κατοχή τους ένα τσεκούρι, μια βαριοπούλα και πιθανότατα ένα περίστροφο, σημειώθηκε στο κέντρο του Λονδίνου!


Οι έξι άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε τρία αυτόματα δίκυκλα, έφθασαν σε ώρα αιχμής στο κατάστημα που στεγάζεται σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης και αφού ακινητοποίησαν έναν φρουρό ψεκάζοντάς τον με αμμωνία, προσπάθησαν να έρθουν πιο… κοντά στη λεία τους, φορώντας πάντα τα κράνη τους. Για κακή τους τύχη ωστόσο, η γυναίκα που εργαζόταν εντός του καταστήματος, έκλεισε εγκαίρως την πόρτα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να μείνουν στην… απ’ έξω! Τότε ήταν που οι επίδοξοι ληστές άρχισαν να χτυπούν την πόρτα με ένα τσεκούρι και μία βαριοπούλα, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν η μέρα τους, αφού παρά τις προσπάθειές τους η πόρτα έστεκε… αγέρωχη!

Ως εκ τούτου οι ληστές μετά από αρκετό… ιδρώτα αναγκάστηκαν να καβαλήσουν πάλι τα μηχανάκια τους και να τραπούν σε φυγή, προκειμένου να μην φλερτάρουν με την… ψειρού! Και μπορεί τα Φιλίπ Πατέκ, τα Ρόλεξ και τα Βαχερόν Κονσταντέν να έμειναν στη θέση τους ωστόσο οι ληστές πρόλαβαν να προκαλέσουν ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ, αλλά και τραύματα στον φρουρό που θα χρειαστεί μερικές ημέρες νοσηλείας να ξεπεράσει και μία ολόκληρη ζωή να ξεχάσει!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες απειλήθηκαν με περίστροφο προκειμένου να μην ταΐσουν την περιέργεια τους!

Διαβάστε ακόμα:

Το πρωτότυπο δώρο του Πάπα σε ένα ζευγάρι νεόνυμφων

«Καμπάνες» στα αδέλφια που πρωταγωνίστησαν σε επεισοδιακή ληστεία