ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάκης Θεοδωρικάκος στο Newsbomb.gr: «Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν την αλαζονεία του κ.Τσίπρα»

Τάκης Θεοδωρικάκος στο Newsbomb.gr: «Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν την αλαζονεία του κ.Τσίπρα»

Σίγουρος ότι οι πολίτες θα αποδοκιμάσουν την Κυβέρνηση στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου εμφανίστηκε ο Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr τόνισε πως «Οι Έλληνες έχουν πάθει και έχουν μάθει από τον κ. Τσίπρα. Είναι απογοητευμένοι και στην Ελληνική κοινωνία "βράζει" ένας υπόγειος θυμός για όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 4 χρόνια» και πρόσθεσε πως «οι πολίτες έχουν πάρα πολλούς λόγους να πουν στον κ. Τσίπρα "ως εδώ"».

Ο κ. Θεοδωρικάκος αποτιμά το πακέτο παροχών ως απέλπιδα προσπάθεια του πρωθυπουργού να αποτρέψει την πανωλεθρία στις 26/5 διευκρινίζοντας πως «στις 26 Μαϊου ξεκινά η μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Μάλιστα χαρακτήρισε ως οπισθοχώρηση του Αλέξη Τσίπρα τον χαρακτηρισμό «δημοσκόπηση» για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου λίγα 24ωρα αφού ο πρωθυπουργός από τη Βουλή είχε κάνει λόγο για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση «είναι υποτιμητικό και αλαζονικό απέναντι στο λαό το να λέει ο κύριος Τσίπρας τις ευρωεκλογές δημοσκόπηση» συμπλήρωσε.

Ο κ. Θεοδωρικάκος εμφανίζεται βέβαιος για βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, και κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό για απόπειρα παραχάραξης των θέσεων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο συντονιστής Στρατηγικής και Επικοινωνίας της ΝΔ εκτίμησε πως«ο Τσίπρας ξέρει ότι θα υποστεί μεγάλη ήττα στις εκλογές και προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα».

Λιγότεροι φόροι, περισσότερη ασφάλεια και δουλειά για όλους

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη«Οι προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι υπέρ των πολλών, είναι η πολιτική που φέρνει δουλειές, μειώνει φόρους, δίνει ευκαιρίες ανόδου στους νέους ανθρώπους και , ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας» ξεκαθαρίζει ο στενός συνεργάτης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε την αναγκαιότητα για ανάπτυξη της οικονομίας σημειώνοντας πως «εμείς μιλάμε για τους πολλούς, όχι ο κ. Τσίπρας»

Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο «τα ψέματα, τη βαριά υπερφορολόγηση, τους αποτυχημένους πειραματισμούς και την αλαζονεία του Έλληνα Πρωθυπουργού» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Θεοδωρικάκου στο Newsbomb.gr

Ερωτηθείς για την προσπάθεια διαστρέβλωσης των λεγομένων του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα εργασιακά και την «7ήμερη εργασία» ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη είπε « Ο κ. Τσίπρας λέει ψέμματα 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Βάζει στο στόμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τα δικά του ψέμματα».

Αναφερόμενος στο μέτρο της 13ης σύνταξης εκτίμησε πως είναι ένα επίδομα προεκλογικού χαρακτήρα και όχι 13η σύνταξη και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρας πως «το μόνο που μένει να κάνει είναι να βάλει κάποιες 100δες ευρώ στο ευρωφηφοδέλτιο».

Για την Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Θεοδωρικάκος σχολίασε «Η Νέα Δημοκρατία θα προστατεύσει τον Brand της Μακεδονίας στα προϊόντα μας».

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πού ψηφίζεις 2019: Άνοιξε η εφαρμογή του ΥΠΕΣ «πού ψηφίζω 2019»

Ευρωεκλογές 2019: Προβάδισμα 9,5 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση του Politico

Σχετικές ειδήσεις