ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειακές εκλογές 2019 - Νίκος Παπαδάκης: Ευχαριστώ τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν

Περιφερειακές εκλογές 2019 - Νίκος Παπαδάκης: Ευχαριστώ τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν

Τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν την «ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» ευχαριστεί ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπαδάκης.

Στη δήλωση, με την οποία σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέρει ότι «Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν στην κρίσιμη εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Αττικής».

Ο κ. Παπαδάκης υπογραμμίζει ότι θα στηρίξει όλες τις περιβαλλοντικές και παραγωγικές πολιτικές «Με τις δύο έδρες που μας τίμησαν να εκλέξουμε στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο,θα εργαστούμε για την προώθηση της κυρίαρχης πολιτικής φιλοσοφίας που μας διέπει και συνοψίζεται στη φράση “Παίρνουμε Θέση-Η Πολιτική στην Πράξη”».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ πρεσβεύοντας συγκεκριμένες αλλαγές στη φιλοσοφία της Αυτοδιοίκησης-συναινέσεις,συγκλίσεις και συμμετοχή-θα στηρίξει όλες τις περιβαλλοντικές και παραγωγικές πολιτικές με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της βιώσιμης ευημερίας των πολιτών» αναφέρει η δήλωση.

Παράλληλα, ο κ. Παπαδάκης καλεί τους πολίτες της Περιφέρειας να ψηφίσουν στον β' γύρο των περιφερειακών εκλογών κατά συνείδηση. «Όσοι στήριξαν την προσπάθεια μας να απαλειφθούν οι αλαζονικές πολιτικές, που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν,στον β γύρο των περιφερειακών εκλογών θα κάνουν την επιλογή τους κατά συνείδηση».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2019: Η μάχη της αυτοδυναμίας – Τα τρία σενάρια της επόμενης μέρας

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Οι σταυροί των υποψηφίων - Ευρωβουλευτές, Δήμοι και Περιφέρειες

Σχετικές ειδήσεις