ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: Πού βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: Πού βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος
INTIME NEWS

Η 45χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του θύματος τα ξημερώματα της Κυριακής (14/06) και αφού ακινητοποίησαν τον 49χρονο, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι.

Ο 49χρονος έφερε 15 μαχαιριές σε λαιμό και πρόσωπο, γεγονός που, σύμφωνα και με τους ειδικούς της αστυνομίας, φανερώνει έγκλημα οργής.

Oι δύο γυναίκες συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την τέλεση της δολοφονίας και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τον 49χρονο βρήκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιθάκης, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο γιος του και αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του και την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να παίρνουν από νωρίς καταθέσεις από το περιβάλλον του άτυχου ιδιοκτήτη ταξί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Μάλιστα, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των γυναικών, καθώς φαίνεται πως είχαν πετάξει το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Από την εξερεύνηση του χώρου δεν φαινόταν να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ερωτήματα προκάλεσε το γεγονός ότι ένα από τα παράθυρα του σπιτιού ήταν ανοιχτό και το κλιματιστικό ήταν σε λειτουργία.

Σύμφωνα με την Espresso, το όργανο του εγκλήματος δεν εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να κρύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα το σκηνικό.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μαχαίρι που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία βρέθηκε σε υπόνομο σε σημείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

18χρονη πατροκτόνος: «Με βίαζε από τα 14»

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον φόνο του 49χρονου οδηγού ταξί.

Η 18χρονη κόρη του φέρεται να υποστήριξε πως ήταν θύμα βιασμού από τον πατέρα της, από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η σύζυγος του 49χρονου υποστήριξε πως ήταν κατά καιρούς και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο ενώ φαίνεται πως στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

«Πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης, έφτασαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη, η οποία εκείνη στη στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούν από τα δεινά τα οποία έχουν υποστεί» δήλωσε σχετικά ο δικηγόρος των δύο γυναικών, Ιάκωβος Ψωμιάδης.

Μάλιστα, ο Ιάκωβος Ψωμιάδης υποστήριξε πως οι δύο γυναίκες προέβησαν σε αυτή την πράξη όταν η μητέρα έμαθε από την κόρη της πως ο 49χρονος την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ξεσπάει η αδερφή του θύματος

Στην Μικροκλεισούρα Δράμας έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 49χρονο οδηγό ταξί και την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη η σύζυγος και η κόρη του, περνούσαν το κατώφλι του εισαγγελέα ως κατηγορούμενες για τον φόνο του. «Ζούσα μια κόλαση, δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσα άλλο» δήλωσε η 18χρονη κόρη του στους αστυνομικούς.

«Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος …το τέλος το ξέρετε» δήλωσε η αδερφή του θύματος στο Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν προβλήματα και έμέναν για χρόνια χώρια και επανασυνδέθηκαν. Όλη η οικογένεια ζούσε στο διαμέρισμα που έγινε ο φόνος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στο Μενίδι: Με έξι μαχαιριές σκότωσε την μητέρα του ο 34χρονος