ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Προσήχθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών

Προσήχθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών
INTIME NEWS

Προσήχθη μετά από ένταλμα βίαιης προσαγωγής που εξέδωσε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών, ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 21χρόνη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών.

Ο 38χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασελγεία.

Σημειώνεται, ότι ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Νίκος Στεφανάτος, που χειρίζεται την συγκεκριμένη έρευνα, έχει ήδη λαβει καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος αύριο θα βρεθεί στην Αθηνα και θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα, για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος ζήτησε από τον ποινικολόγο Θεόδωρο Μαντα να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας δηλώνει, ότι θέλει να την παντρευτεί

Σοκαριστική ήταν η περιγραφή του προπονητή της 11χρονης, που φέρεται ότι πριν εννέα χρόνια να βίασε την αθλήτριά του. Μιλώντας στο MEGA χωρίς ίχνος μεταμέλειας ανέφερε πως είχε σχέση με το 11χρονο παιδί. Είπε ακόμα ότι την αγαπάει και θέλει ακόμα και σήμερα να την παντρευτεί.

Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε ότι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση: Πότε ανοίγουν καφέ, μπαρ, εστιατόρια - Αντίστροφη μέτρηση για χιονοδρομικά, πρακτορεία ΟΠΑΠ