ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Νεο κύκλωμα λαθρεμπόρων καυσίμων ξετρύπωσε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Νεο κύκλωμα λαθρεμπόρων καυσίμων ξετρύπωσε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων με εισαγωγη χημικών διαλυτών απο την Βουλγαρία έπιασε η αστυνομία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το τελωνείο.

Το κύκλωμα που εισήγαγε τους χημικούς διαλυτές με προορισμό τα βενζινάδικα της Θεσσαλονίκης δρούσε για πανω απο έναν χρονο με αυτον τον τροπο.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το newsbomb.gr μπορείτε να δείτε τα δοχεία με το χημικό διαλύτη και φαίνεται ξεκάθαρα πώς δρούσε το κύκλωμα των απατεώνων που γέμιζαν με νοθευμένα καύσιμα την αγορά της Θεσσαλονίκης.

Πισω απο το κύκλωμα φέρεται να κρύβεται παλιος γνώριμος των αρχών, ο οποιος διατηρεί Βενζινάδικα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ασχολειται και με την μεταφορά χημικών προϊόντων.

Οι Βούλγαροι συνεργοί του ειναι επίσης γνωστοί στις ελληνικές αρχές καθώς ο ένας απο αυτους ειναι Έλληνας και προσέφερε υπηρεσίες στο παρελθόν στο πλευρό γνωστού ποινικού που κατηγορήθηκε πριν λίγες μέρες απο την τελωνειακη υπηρεσία της ΕΛΥΤ Αθήνας και αυτός για εισαγωγές χημικών διαλυτών στην περιοχή της Αθήνας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα υλικά που κατασχέθηκαν:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Τα δίνουν όλα οι Γάλλοι - «Φορτώνουν» με νέα όπλα τις Belh@rra και «σβήνουν» αντιπάλους