ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ξυλοδαρμός σωματοφύλακα στη Μύκονο: «Ακόμα δύο χτυπήματα και θα τον σκότωναν»

Ξυλοδαρμός σωματοφύλακα στη Μύκονο: «Ακόμα δύο χτυπήματα και θα τον σκότωναν»
IN TIME

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Μύκονο, ύστερα από το σοβαρό περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό του γνωστού σωματοφύλακα, Νίκου Αραβαντινού.

Την επομένη του ξυλοδαρμού σε βάρος του προσωπικού σωματοφύλακα του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου, Νταν Μπιλζέριαν, στη Μύκονο οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, σε επιχείρηση-«σκούπα», προχωρώντας σε συνολικά 21 προσαγωγές.

Στο κτήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυκόνου προσήλθαν την ίδια ημέρα αυτοβούλως ακόμα εννιά άτομα που εξετάστηκαν για την υπόθεση.

Από τους 30 υπόπτους που βρέθηκαν στο κτήριο της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο αναγνωρίστηκαν από το θύμα οι πέντε, οι οποίοι συνελήφθησαν για το κακούργημα της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι «εάν έριχναν στον σωματοφύλακα ακόμα δύο χτυπήματα, θα τον είχαν σκοτώσει».

Ο Νίκος Αραβαντινός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα την ημέρα του σοβαρού τραυματισμού του. Ο σωματοφύλακας φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Την ώρα που δεχόταν χτυπήματα και ενώ είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά, ένας συνάδελφός του προσπάθησε να τον βοηθήσει. Έτσι, δέχτηκε εκείνος τα τελευταία χτυπήματα των δραστών σώζοντας τη ζωή του σωματοφύλακα.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 50 Γαλλομαροκινοί έκαναν πάρτι σε ξενοδοχείο στο νησί των ανέμων. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το Νίκο Αραβαντινό, ο οποίος έσπευσε στο σημείο για να τους ηρεμήσει.

Ο ένας από τους Γαλλομαροκινούς διαπληκτίστηκε με το σωματοφύλακα, τα αίματα άναψαν και τότε ξέσπασε καυγάς. Περίπου 15 από τους συμμετέχοντες στο πάρτι εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση σε βάρος του Νίκου Αραβαντινού με πέτρες και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Ο σωματοφύλακας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος αλλά εκείνοι δε σταμάτησαν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» με επιχείρηση -«σκούπα», σχηματίζοντας τελικά δικογραφία σε βάρος πέντε από τους συνολικά 15 δράστες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου το περιστατικό να μην έχει συνέχεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται τα προνόμια για τους εμβολιασμένους – Από σήμερα οι πρώτες ανακοινώσεις