ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία 39χρονου στη Μεσαρά: «Η κόρη του θα έχει για πάντα χαραγμένη την εικόνα του εγκλήματος»

Δολοφονία 39χρονου στη Μεσαρά: «Η κόρη του θα έχει για πάντα χαραγμένη την εικόνα του εγκλήματος»
Glomex

Τι δήλωσε ο κουνιάδος του 39χρονου που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο εργάτη του, στη Μεσαρά Κρήτης.

«Δεν ξέρω αν υπήρχε διαφορά μεταξύ τους. Εγώ ξέρω ότι είχε έναν άνθρωπο στη δουλειά του και ότι τον εμπιστευόταν. Είναι πολύ άδικο», είπε ο κουνιάδος του 39χρονου που δολοφονήθηκε από τον Ρουμάνο εργάτη του, στη Μεσαρά, στην Κρήτη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ο κουνιάδος του θύματος είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρουμε, περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να τιμωρηθεί ο αίτιος και να μάθουμε κι εμείς για ποιον λόγο. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Το πιο τραγικό όμως, είναι ότι «υπήρχε στο σπιτι μέσα η κόρη του η μικρή και οπωσδήποτε είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός. Όταν έχεις και μία αδυναμία στον πατέρα σου, είναι ακόμα πιο τραγικό αυτό που συνέβη. Η κόρη του θα έχει για πάντα χαραγμένη την εικόνα του εγκλήματος».

Κατά τον ίδιο, «πρέπει η πολιτεία να δει το θέμα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας στην περιοχή μας, από τους τοπικούς άρχοντες, από τους βουλευτές της Κρήτης... Έχουν γίνει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια στη Μεσαρά. Αν αυτοί που τα χρησιμοποιούν τα όπλα για ψύλλου πήδημα, δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το απόστημα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο γεγονός. Εμείς περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη, να κάνει αυτό που πρέπει να κάνε», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο σήμερα ο 27χρονος Ρουμάνος που στην αρχή παρίστανε τον αυτόπτη μάρτυρα και στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημά του, οδηγείται στον Εισαγγελέα. Στον εισαγγελέα οδηγείται και ο 31χρονος ομοεθνής του που τον προμήθευσε με την κυνηγετική καραμπίνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Το μοντέλο, η κοκαΐνη, το κινητό και οι... vip πελάτες