ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν συνεργό του Μπάμπη – Οι καταθέσεις συγγενή του

Δολοφονία Γλυκά Νερά
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει πέντε καταθέσεις από συγγενή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
INTIME

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει πέντε καταθέσεις από συγγενή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά παρά την ομολογία του συζυγοκτόνου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ερευνούν το ενδεχόμενο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να είχε κάποιον συνεργό με αφορμή όσα φέρεται να έχει καταθέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η κυρία Μυλωνοπούλου κατά πληροφορίες έχει καταγγείλει ότι δέχθηκε τρία απειλητικά τηλεφωνήματα κατά την περίοδο πριν την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε το MEGA, συγγενής του συζυγοκτόνου έχει προσέλθει πέντε φορές στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να έχει καταγραφεί μια αλλαγή στη στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα στις φυλακές σε σχέση με τις πρώτες ημέρες όταν τα ρεπορτάζ τον παρουσίαζαν ήρεμο και χαλαρό μέσα στον Κορυδαλλό όπου κρατείται για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Διοικητής Α.Τ. Ερέτριας: Αυτοκτόνησε ή τον πυροβόλησαν; Το μυστήριο και οι κρίσιμες ώρες