ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη ληστή: Έτοιμος για «μάχη» ο 33χρονος – Πώς τον έπιασε η Αντιτρομοκρατική

Σύλληψη ληστή: Έτοιμος για «μάχη» ο 33χρονος – Πώς τον έπιασε η Αντιτρομοκρατική
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Έτοιμος για «μάχη» φαίνεται ότι ήταν ο 33χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία στη λεωφόρο Κατεχάκη ως δραπέτης των φυλακών Λάρισας και ως ύποπτος για τη ληστεία σε τράπεζα της οδού Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι πάνοπλοι άντρες της Αντιτρομοκρατικής επέλεξαν να του περάσουν χειροπέδες την ώρα που έβγαινε από ταξί επί της λεωφόρου Κατεχάκη, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι αστυνομικοί φοβόντουσαν ότι μπορεί να ανοίξει πυρ στη θέα τους και έτσι αποφάσισαν να τον αιφνιδιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν κατά την αποβίβασή του από το ταξί, το οποίο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από μυστικούς άντρες της Αντιτρομοκρατικής. Στόχος των αστυνομικών ήταν να μη του δώσουν χρόνο αντίδρασης.

Ο 33χρονος είχε πάνω του μία τσάντα με ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια. Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί του τέσσερις γεμάτους γεμιστήρες για τα πιστόλια και ένα γεμιστήρα «κουμπωμένο» στο Καλάσνικοφ.

Το γεγονός ότι ο συλληφθείς είχε πάνω του «επιχειρησιακά έτοιμα» όπλα κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ετοίμαζε κάποια επίθεση ή ότι ήταν έτοιμος να «απαντήσει» σε περίπτωση ελέγχου του από την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή Newsbomb.gr στο Αρκαλοχώρι Κρήτης: Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους μετά τα 5,8 Ρίχτερ

The Voice: Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε τα πάντα (video)

Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως - Έφερε βαρύ οπλισμό