ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φώτο-ντοκουμέντο: Η δράση του ληστή με τα δύο μαχαίρια στον Πειραιά

Φώτο-ντοκουμέντο: Η δράση του ληστή με τα δύο μαχαίρια στον Πειραιά
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είχε συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο, από τη δράση του 34χρονου ληστή που συνελήφθη στον Πειραιά για ληστείες, αποκαλύπτουν πόσο επικίνδυνος ήταν ο κακοποιός, ο οποίος τραβούσε μαχαίρι για λίγα ευρώ.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είχε συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας σε διάφορα σημεία, όπου έδρασε ο 34χρονος και έτσι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsbomb ο δράστης φαίνεται με το μαχαίρι στα χέρια να απειλεί εργαζόμενο περιπτέρου προκειμένου να του δώσει τις εισπράξεις.

Ο 34χρονος δράστης έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, γυαλιά ηλίου, κάποιες φορές φοράει καπέλο και άλλες κουκούλα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά κατά τις έρευνες που έκαναν στο σπίτι του βρήκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών καθώς και τα δύο μαχαίρια που χρησιμοποιούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 29 διέπραξε 5 ληστείες σε Πέραμα και Καμίνια, εκ των οποίων 3 σε περίπτερα, μία σε παντοπωλείο και μία σε βάρος οδηγού ταξί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης

Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση: Φρεγάτες, Rafale και βάσεις