ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρατούμενος αυτοκτόνησε στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα

Κρατούμενος αυτοκτόνησε στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα
Ο αυτόχειρας έφτιαξε μία αυτοσχέδια θηλιά και κρεμάστηκε από τα κάγκελα.
INTIME

Συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα - Κρατούμενος αυτοκτόνησε

Νεκρός βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα ένας 32χρονος Δανός, ο οποίος έφτιαξε μία αυτοσχέδια θηλιά και κρεμάστηκε μέσα στα κρατητήρια.

Όλα ξεκίνησαν στις 22.00 το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προσήγαγαν τον 32χρονο και τη γυναίκα του από το κέντρο της Αθήνας.

Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα που το νοίκιασε μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Η προσαγωγή έγινε ύστερα από κλήση της Αστυνομίας για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Από την καταγγελία προέκυψε ότι η γυναίκα του 32χρονου είχε δεχτεί χτυπήματα. Κατά την προσαγωγή τους στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα προέκυψε ότι η γυναίκα έφερε εκδορές στο πρόσωπο. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι ήταν εμφανώς μεθυσμένο.

Τελικά ο 32χρονος συνελήφθη και τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος με θηλιά, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αυτόχειρας έφτιαξε μία αυτοσχέδια θηλιά και κρεμάστηκε από τα κάγκελα. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ξανά σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Νέος κίνδυνος για πλημμύρες

Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο - Το τηλεφώνημα του πιλότου στην Αστυνομία, «Βοήθεια, ασθενοφόρο»

Σαρωνίδα: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που έπεσε θύμα διάρρηξης στη μονοκατοικία του