ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καμένα Βούρλα: Βρετανοί χάθηκαν στον δρόμο για τη «σπηλιά του έρωτα»

Καμένα Βούρλα τουρίστες
Πήραν το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα τους έχοντας στις αποσκευές τους μία… ανεπανάληπτη εμπειρία

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η πεζοπορία ενός ζευγαριού Βρετανών στην Καρυά, καθώς λίγο η κακή τους τύχη λίγο η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν στο βουνό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 23χρονος και η 22χρονη σύντροφό του πάρκαραν το αυτοκίνητό τους στα Καμένα Βούρλα, με σκοπό να κάνουν πεζοπορία και να φτάσουν μέχρι τη «Σπηλιά του Έρωτα» στην Καρυά. Το ζευγάρι ακολούθησε δρόμο μέσα στο βουνό που ονομάζεται «Το μονοπάτι του Έρωτα». Ωστόσο, λόγω της κακοκαιρία το μονοπάτι δεν ήταν ευδιάκριτο με συνέπεια να αποπροσανατολιστούν και να χαθούν την ώρα που η περιοχή σφυροκοπούνταν από τον καιρό. Στις 17.30 απόγευμα Κυριακής το ζευγάρι κάλεσε στον αριθμό εκτάκτου ανάγκης του 112 ζητώντας βοήθεια.

Αμέσως σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. που σε συνεργασία με τους άντρες της ΕΜΑΚ ξεκίνησε αναζητήσεις. Μετά από μεγάλη προσπάθεια το ζευγάρι εντοπίστηκε καλά στην υγεία του στις 22.20 το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βρετανοί ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, ενώ σήμερα Δευτέρα πήραν το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα τους έχοντας στις αποσκευές τους μία… ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη

Δίωξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη