ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεταμόρφωση: Τέσσερις Ρομά κυκλοφορούσαν με 10.000 ευρώ, όπλο και ποσότητα ηρωίνης

Μεταμόρφωση: Τέσσερις Ρομά κυκλοφορούσαν με 10.000 ευρώ, όπλο και ποσότητα ηρωίνης
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Μεταμόρφωση: Ένας από τους τέσσερις Ρομά ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ο άλλος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού του

Έλεγχο σε ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής άντρες της Άμεσης Δράσης στη Μεταμόρφωση.

Οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τους επιβάτες του αυτοκινήτου, τους ακινητοποίησαν και στη συνέχεια ερεύνησαν σχολαστικά το όχημα. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν 10.000 ευρώ σε μετρητά, ένα όπλο ρέπλικα και μικρή ποσότητα ηρωίνης. Από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ο ένας είναι σεσημασμένος για κλοπές και ο άλλος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού του. Ο τρίτος είναι ανήλικος και δεν είχε απασχολήσει στις Αρχές, ενώ ο τέταρτος επίσης δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Την είδηση έκανε γνωστή ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας.

H ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα για την καταδίωξη στη Μεταμόρφωση

«14/9/2021. Απογευματινή βάρδια για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δ 212-1της Β αλλαγής. Επι της Λ. Τατοίου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης η ομάδα εντοπίζει ένα ΙΧΕ να κινείται ύποπτα. Μέσα στο όχημα το οποίο ήταν ενοικιαζόμενο, επέβαιναν τέσσερα άτομα Ρομά, εκ των οποίων το ένα ανήλικο 17 ετών. Αμέσως οι συνάδελφοι προέβησαν αιφνιδίως στον έλεγχο του αυτοκινήτου ενημερώνοντας το κέντρο. Στην κατοχή τον υπόπτων βρέθηκε το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ ένα πιστόλι replica καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης. Το πιστόλι ακόμα δεν είναι γνωστό πώς και αν έχει χρησιμοποιηθεί. Οι ανωτέρω προσήχθησαν στο τοπικό Τ.Α. όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας ήταν σεσημασμένος για διακεκριμένη κλοπή και ένας άλλος για ασέλγεια στο ανήλικο τέκνο του.

Μπράβο στους συναδέλφους. Η άμεση δράση συνεχίζει να είναι πανταχού παρούσα!! Ηθικόν ακμαιότατον».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Λαμία: Γυμνή ασθενής επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές – Κλειδώθηκαν στα γραφεία για να γλιτώσουν

Έξαλλη η Μαρία Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή: «Σταματήστε να τραμπουκίζετε το παιδί μου»