ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις σωφρονιστικών για την απόδραση από τις φυλακές Κορίνθου

Συλλήψεις σωφρονιστικών για την απόδραση από τις φυλακές Κορίνθου

Τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι συνελήφθησαν από τους «αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας, με την κατηγορία ότι βοήθησαν κακοποιό να αποδράσει από τις φυλακές Κορίνθου.

Πρόκειται για την απόδραση που έγινε πριν από μία εβδομάδα, όταν σκληρός κακοποιός δραπέτευσε, κρύφτηκε σε σπίτι στην Καλλιθέα και συνελήφθη αρκετές ημέρες αργότερα από πάνοπλους άντρες της ΕΚΑΜ. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν υποψίες ότι ο κακοποιός είχε «εκ των έσω βοήθεια» για να καταφέρει το σκοπό του.

Από την έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων προέκυψε ότι τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι έλαβαν αμοιβή από τον κακοποιό για να τον βοηθήσουν να γίνει καπνός από τις φυλακές.

Πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι για "δωροληψία υπαλλήλου"

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν σήμερα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, δυνάμει ενταλμάτων, τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι Καταστήματος Κράτησης της Πελοποννήσου, για "δωροληψία υπαλλήλου".

Όπως προέκυψε από την έρευνα παρείχαν συνδρομή σε απόδραση κρατουμένου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διονυσία Κουκίου: Ποια είναι η Σταρ Ελλάς που έπεσε θύμα άγριας ληστείας

Πτώση αεροπλάνου στη Λάρισα: Εντοπίστηκε ο πιλότος - Νεκρός ο Σταύρος Τσιγάλογλου

Πολεμική Αεροπορία: Ατύχημα με μαχητικό F-16 στην Ανδραβίδα – Σώος ο πιλότος