ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυφάδα: Ο 51χρονος μαχαίρωνε για 30 δευτερόλεπτα τον 66χρονο – Με 8 μαχαιριές η δολοφονία

Άγρια δολοφονία στη Γλυφάδα
Άγρια ήταν η δολοφονία του 66χρονου από τον 51χρονο στη Γλυφάδα
INTIME

Άγρια ήταν η δολοφονία του 66χρονου από τον 51χρονο στη Γλυφάδα

Μανία δείχνουν τα δεδομένα από την δολοφονία με δράστη έναν 51χρονο ο οποίος έστησε καρτέρι τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το χρωματοπωλείο της μητέρας του στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 66χρονο σύντροφό της.

Ενδεικτικό της αγριότητας της δολοφονίας, πριν την οποία υπήρξε και καβγάς των δύο ανδρών, το γεγονός ότι ο 51χρονος μαχαίρωνε για 30 δευτερόλεπτα τον 66χρονο καταφέρνοντάς του συνολικά 8 μαχαιριές και χωρίς να σταματάει αν και έβλεπε το θύμα του να αιμορραγεί ακατάσχετα. Ένα λεπτό, δε, αργότερα, ο 51χρονος δράστης αποχώρησε από το σημείο και με ψυχραιμία μετέβη στο ΑΤ Γλυφάδας όπου ομολόγησε την πράξη του.

«Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό να το κάνω, εκμεταλλευόταν τη μητέρα μου, της έτρωγε τα λεφτά από την επιχείρηση. Μας κατέστρεψε σαν οικογένεια. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό» φέρεται να είπε ο 51χρονος στους αστυνομικούς περιγράφοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στη δολοφονία.

Όπως είπε στην κάμερα του Newsbomb.gr και στην Ευδοκία Μύτιλη η γυναίκα που ειδοποίησε την Αστυνομία μετά τη δολοφονία στη Γλυφάδα «είδαμε τον άνθρωπο πεσμένο πάνω σε μία γλάστρα σε μία λίμνη αίματος. Είχε ακόμα σφυγμό. Ακούσαμε τζάμια να σπάνε και βγήκαμε έξω. Τον ακούσαμε να φωνάζει βοήθεια. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο Newsbomb.gr ο δράστης είχε να εμφανιστεί πολλά χρόνια στη γειτονιά καθώς έλειπε στο εξωτερικό.

«Ο δράστης είχε φύγει από το μαγαζί μετά τον θάνατο του πατέρα του και έλειπε για πολλά χρόνια καθώς δεν άντεχε την παρουσία του θύματος. Στη συνέχεια ταξίδεψε στο εξωτερικό αλλά εμφανίστηκε πρόσφατα και άρχισε να μένει στη θεία του» ανέφεραν κάτοικοι της γειτονιάς.

Παράλληλα ο δράστης φέρεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να είχε ανοίξει ένα κατάστημα με χρώματα στην Αργυρούπολη το οποίο όμως δεν πήγε καλά και έκλεισε. «Το θύμα ήταν καλός άνθρωπος, όμως ο δράστης θεωρούσε πως επηρέαζε πολύ τη μητέρα του. Ο δράστης πρέπει να είχε χρέη από την επιχείρηση που έκλεισε. Ζητούσε από τη μητέρα του χρήματα προκειμένου να ορθοποδήσει αλλά δεν του έδινε και θεωρούσε υπεύθυνο για αυτό τον σύντροφό της» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές κάνοντας λόγο μάλιστα και για προβλήματα που ίσως ανέκυψαν με αφορμή κληρονομικά θέματα.

Θύτης και θύμα είχαν ιστορικό συγκρούσεων με τα προβλήματα να ξεκινούν από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του δράστη και η μητέρα του επέλεξε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με το 66χρονο θύμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα: Αντί για μασάζ έκαναν ερωτικά ραντεβού