ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα ο 31χρονος για τον βιασμό της 18χρονης νταντάς

O βιαστής της Νέας Φιλαδέλφειας
O βιαστής της Νέας Φιλαδέλφειας

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 31χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 18χρονης με δέλεαρ μια θέση εργασίας ως νταντά

Ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες προκειμένου στη συνέχεια να απολογηθεί οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 31χρονος που συνελήφθη μετά την καταγγελία σε βάρος του από 18χρονη ότι την βίασε υπό την απειλή μαχαιριού σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η περιπέτεια για την 18χρονη ξεκίνησε όταν απάντησε σε αγγελία-παγίδα του 31χρονου στο Facebook, με την οποία ζητούσε νταντά.

Όταν η 18χρονη πήγε στο σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 31χρονος της άνοιξε και κάθισαν στο χώρο του σαλονιού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο δράστης υποκρινόταν ότι μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον που υποτίθεται ότι ερχόταν στο σπίτι, έτσι ώστε το θύμα να νιώθει άνετα για το ότι ήταν μόνοι τους και δεν υπήρχε παιδί για να φροντίσει. Συγκεκριμένα έλεγε δικαιολογίες σε σχέση με την απουσία της γυναίκας του και του παιδιού του.

Στη συνέχεια, με πρόφαση την επίδειξη το παιδικού υπνοδωματίου την οδήγησε σε κάποιο άλλο δωμάτιο στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί, αφού με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της, τη βίασε.

Όταν ολοκλήρωσε τις πράξεις του αποχώρησε, αφού πρώτα απείλησε εκ νέου την κοπέλα για να μην φύγει εκείνη πρώτη από το διαμέρισμα. Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν βίντεο από παρακείμενα καταστήματα που δείχνουν τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία και να χάνεται στα γύρω στενά.

Εμφανιζόταν ως «καλός πατέρας»

Πλούσια δραστηριότητα στα social media είχε ο 31χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 18χρονης μέσα σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αίσθηση προκαλεί ότι ακόμα και λίγες ημέρες πριν το βιασμό της περασμένης Κυριακής αναρτούσε στο Facebook φωτογραφίες, στις οποίες εξωτερίκευε τη... χαρά του για την έλευση του παιδιού που κυοφορεί η σύντροφός του.

Στις 15 Μαρτίου έγραφε σε έναν από τους τρεις προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρεί στο Facebook: «Σπέσιαλ ημέρα σήμερα καφεδάκι και γλυκάκι με την γυναίκα μου περιμένουμε το ερχομό της κόρης μας και είπαμε να το ρίξουμε λιγάκι έξω τα δυό μας...».

O βιαστής της Νέας Φιλαδέλφειας

Μάλιστα, αναρτούσε ακόμα και φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο που είχε φτιάξει και την κούνια. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ημέρες μετά, προφασιζόμενος ότι δήθεν έχει μία κόρη τριών ετών, θα αναρτούσε αγγελία για να ζητήσει δήθεν νταντά με σκοπό το βιασμό της. Στο προφίλ του εμφανιζόταν με το όνομα «ερωτιάρης».

O βιαστής αναρτούσε ακόμα και φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο που είχε φτιάξει και την κούνια

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν καθώς συνολικά η Αστυνομία είχε σχηματίσει στο παρελθόν πέντε διαφορετικές δικογραφίες σε βάρος του, μεταξύ των οποίων μία το 2008 για κλοπή-αρπαγή τσάντας στον Πειραιά, μία το 2010 για παράβαση του νόμου περί όπλων στον Πειραιά, μία το 2012 για αντιποίηση στολής και μία το ίδιο έτος για κλοπή στα Καμίνια.

Ο 31χρονος είναι αρραβωνιασμένος και μάλιστα περίμενε τη γέννηση του παιδιού του το αμέσως επόμενο διάστημα. Μετά το βιασμό κρύφτηκε για δύο ημέρες, μέχρι που τελικά εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Πειραιά και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορούμενος για βιασμό. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 18χρονης - «Έλα να σου δείξω το παιδικό δωμάτιο»