ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Πατέρας ασελγούσε στην κόρη του - Αστυνομικός που είδε την 10χρονη μιλά στο Newsbomb.gr

Νέα Σμύρνη: Πατέρας ασελγούσε στην κόρη του - Αστυνομικός που είδε την 10χρονη μιλά στο Newsbomb.gr
Νέα Σύμρνη: Με ποινικό παρελθόν ο πατέρας που κακοποιούσε την 10χρονη
PIXABAY

Νέα Σμύρνη: Με ποινικό παρελθόν ο πατέρας που κακοποιούσε την 10χρονη

Τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της ζούσε μία 10χρονη στη Νέα Σμύρνη. Το παιδί έφερε σημάδια κακοποίησης στα χέρια, στην πλάτη και στα γεννητικά όργανα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον πατέρα του άτυχου παιδιού, ο οποίος χτυπούσε για χρόνια το κορίτσι και ασελγούσε σε βάρος του.

Οικείο πρόσωπο του πατέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και ακολούθως από το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας. Η 10χρονη ζούσε μόνη με τον δράστη, καθώς η μητέρα είχε εγκαταλείψει το σπίτι.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της ΠΟΑΣΥ, Σοφία Βαγενά, είδε με τα μάτια της το παιδί και βρίσκεται ακόμα σε σοκ.

Όπως λέει στο Newsbomb.gr, «τα σημάδια κακοποίησης ήταν τόσο μα τόσο εμφανή. Ήταν μεγάλο σοκ για όλους μας. Δεν υπάρχουν λόγια. Και αυτό που σκέφτεσαι είναι μα είναι δυνατόν να μην είχαν καταλάβει τίποτα στο σχολείο;».

Ο πατέρας του παιδιού έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και ήταν γνώριμος των Αρχών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρξει για την προστασία του παιδιού.