ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το μακελειό στη Μονεμβασιά

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το μακελειό στη Μονεμβασιά
Ενδεικτικό της σφοδρότητας της παράσυρσης είναι το στιγμιότυπο με ένα παπούτσι ενός εκ των δύο θυμάτων να βρίσκεται σε απόσταση 15 μέτρων από τη σορό
Newsbomb.gr

Το Newsbomb.gr παρουσιάζει τις φωτογραφίες από την αυτοψία των αστυνομικών στον τόπο της τραγωδίας στην Μονεμβασιά.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη φονική παράσυρση με δύο νεκρούς στη Μονεμβασιά αποκαλύπτει το Newsbomb.gr.

Πρόκειται για εικόνες από την αυτοψία που διενήργησε η αστυνομία στον τόπο της τραγωδίας.


Απεικονίζεται το λευκό όχημα του δράστη το οποίο έχει υποστεί φθορές στο μπροστινό του μέρος από την παράσυρση ενώ φαίνονται και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο και έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο 77χρονους.


Ενδεικτικό της σφοδρότητας της παράσυρσης είναι το στιγμιότυπο με ένα παπούτσι ενός εκ των δύο θυμάτων να βρίσκεται σε απόσταση 15 μέτρων από τη σορό.

Σε μία από τις καταθέσεις που έλαβαν οι αστυνομικοί αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είδε τον τραυματία αιμόφυρτο στην άσφαλτο να έχει τις αισθήσεις του.

Δέκα λεπτά αργότερα είδε το λευκό όχημα του δράστη να έρχεται προς το μέρος του, του έκανε σήμα να σταματήσει και παρά το ότι είχαν τοποθετηθεί κώνοι στο σημείο εκείνος συνέχισε την πορεία του και πέρασε πάνω από τον τραυματία σκοτώνοντάς τον.

Κούγιας: Ο δράστης χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας

Λανθασμένη χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του τη δίωξη που ασκήθηκε στον 52χρονο για το μακελειό στη Μονεμβασιά ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο ο δράστης «θα έπρεπε ήδη να είναι υπό την επιμέλεια των ψυχιάτρων της ψυχιατρικής κλινικής Τριπόλεως και όχι να αντιμετωπίζεται ως ένας υγιής δράστης».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ποινικολόγος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο, με ακαταλόγιστο την ώρα του φρικτού τροχαίου.

«Από χθες το βράδυ έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Υπάρχουν εφτά καταθέσεις συνανθρώπων του, οι οποίοι περιγράφουν μια τραγωδία από την προηγούμενη ημέρα: ενός ανθρώπου που ενώ ήταν φυσιολογικός (normal) άρχισε να έχει αλλόκοτες συμπεριφορές σε αγνώστους» είπε χαρακτηριστικά.

«Μισή ώρα πριν γίνει η τραγωδία οι μάρτυρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την αδελφή του, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αν το είχαν κάνει, ίσως να το είχαν προλάβει. Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να αντιμετωπίζει μία κατάσταση που είναι ανεξήγητη» είπε ο κ. Κούγιας, προσθέτοντας ότι εμφανώς περνάει «μανιακή κρίση».

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στο μακελειό στη Μονεμβασιά: Μαρτυρίες για συνοδηγό στο αυτοκίνητο του δράστη

Σχετικές ειδήσεις