ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. στην Ανακρίτρια για τον αστυνομικό

Σεπόλια: Αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. στην Ανακρίτρια για τον αστυνομικό
O 53χρονος Ηλίας Μίχος.
Intime News

Σεπόλια: Η εμπλοκή αστυνομικού που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ, στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης, προκάλεσε κινητοποίηση στην ΕΛΑΣ. Αίτημα από το αρχηγείο στην ανακρίτρια έτσι ώστε να δοθούν τα στοιχεία του και να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες εσωτερικές διαδικασίες στο σώμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής υπέβαλε αίτημα προς την αρμόδια Ανακρίτρια, προκειμένου να της αποσταλούν επισήμως η ταυτότητα του αστυνομικού που φέρεται να αντάλλασσε μηνύματα με την 12χρονη αλλά και τα στοιχεία που δείχνουν το βαθμό εμπλοκής του στην υπόθεση.

Στόχος είναι να κινηθεί από τη ΓΑΔΑ ο πειθαρχικός έλεγχος του αστυνομικού, που προαναγγέλθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι η εμπλοκή του αστυνομικού προέκυψε στο στάδιο της ανάκρισης (από τη συμπληρωματική έρευνα που συνεχίζεται μέσα από τις εκθέσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και τη χαρτογράφηση των επικοινωνιών από την άρση του απορρήτου). Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι όταν εστάλη η δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη Δικαιοσύνη δεν υπήρχαν στοιχεία για το συγκεκριμένο αστυνομικό. Τα στοιχεία προέκυψαν ακολούθως, όπως προέκυψαν στοιχεία και για άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο αστυνομικός υπηρετεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είναι νεαρής ηλικίας. Φέρεται να μιλούσε μέσω μηνυμάτων με την 12χρονη, ενώ μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι είχε συναντήσει το κορίτσι.

Σχετικές ειδήσεις

Κατερινόπουλος: Γιατί θα άφηνε εκτός φυλακής τη μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια - Λύτρας: «Τα παιδιά ζητούν τη μητέρα τους»

Αδιανόητη δήλωση για τη 12χρονη: «Είχε γίνει πιο γρήγορα γυναίκα»