ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πετράλωνα: Η μητέρα γνώριζε από την αρχή - Μένει μαζί της η μικρή κόρη

Πετράλωνα: Η μητέρα γνώριζε από την αρχή - Μένει μαζί της η μικρή κόρη

Τι αποκάλυψε μιλώντας στο Newsbomb.gr η δικηγόρος της 22χρονης από τα Πετράλωνα για τα όσα φρικτά έζησαν αυτή και τα αδέρφια της

Εν γνώσει της μητέρας φέρεται να έκανε πράξη τις διεστραμμένες φαντασιώσεις του ο πατέρας της οικογένειας στα Πετράλωνα, τα παιδιά της οποίας βίωναν τον απόλυτο εφιάλτη έχοντας υποστεί κατ' επανάληψην σεξουαλική κακοποίηση αλλά και βιασμό.

Η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας με την οποία επικοινώνησε το Newsbomb.gr τόνισε ότι, όπως κατείγγηλαν η 22χρονη και ο 17χρονος, η μητέρα ήξερε από την αρχή για τα όσα φρικτά ζούσαν τα παιδιά. «Η μητέρα γνώριζε εξ αρχής λένε τα παιδιά αλλά αυτή το αρνείται», σημείωσε η δικηγόρος.

«Η 22χρονη αναφέρει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα και άτομα που άνηκαν στον κύκλο του. Ο γιός της οικογένειας δηλώνει ότι από όταν πήγαινε Β' Δημοτικού (7-8 ετών) θυμάται να έχει δεχθεί κακοποίηση, ενώ καταγγέλει και βιασμούς από τα ''πάρτι'' τα οποία οργάνωνε ο πατέρας », ανέφερε η κυρία Πλαστήρα για όσα κατήγγειλαν τα παιδιά αλλά και ο πατέρας όπως είπε τα αρνείται όλα.

Μάλιστα σύμφωνα με την δικηγόρο η γονική μέριμνα δεν έχει αφαιρεθεί από τους δύο γονείς και η μικρή κόρη της οικογένειας που είναι περίπου 11 χρονών μένει ακόμα με τη μητέρα. Παράλληλα ο 17χρονος ζει μαζί με την οικογένεια του δασκάλου του, ο οποίος τον βοήθησε να πραγματοποιήσει την καταγγελία το 2017 και ουσιαστικά «ξεσκέπασε» την υπόθεση. Η 22χρονη βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Η τελευταία μήνυση σχετικά με την υπόθεση έγινε από τα παιδιά κατά της μητέρας τον Μάιο του 2022 με τη δικηγόρο να τονίζει ότι «κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να δικαιωθούν».

Πετράλωνα: Στο Άγιο Όρος για 3 χρόνια ο 17χρονος μετά την καταγγελία

Νέες πληροφορίες για την σοκαριστική υπόθεση στα Πετράλωνα, όπου τα παιδιά μιας οικογένειας έζησαν την απόλυτη φρίκη στα χέρια των ίδιων των γονιών τους, έχοντας πέσει επανειλημμένα θύμα κακοποίησης και βιασμού.

Κρίσιμος ήταν ο ρόλος του συγγραφέα στον οποίο το 17χρονο αγόρι εξομολογήθηκε όσα βίωσε από τους γονείς του οι οποίοι είχαν φτάσει μέχρι και στο σημείο να βιντεοσκοπούν τα παιδιά τους ενώ τα βίαζαν.

Από το 2017 που έγινε η μήνυση ο συγγραφέας αποφάσισε έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας να μεταφερθεί το αγόρι στο Άγιο όρος, σύμφωνα με το ΜΕGA.

Μάλιστα εκεί φοίτησε στην Αθωνιάδα Σχολή, όπου όσοι τον γνώρισαν έκαναν λόγο για ένα πολύ ευγενικό παιδί και καλό μαθητή. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2020 τουλάχιστον και επέστρεψε για τα διαδικαστικά με εντολή εισαγγελέα για την κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον πατέρα του.

Επίσης είχαν επικοινωνήσει δύο άτομα ανώνυμα Χαμόγελο του Παιδιού, μετά τη μήνυση που είχε γίνει το 2017, ωστόσο η υπόθεση είχε προχωρήσει κι έτσι ήρθαν σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας.

Σχετικές ειδήσεις