ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πετράλωνα: Οι 10 «άγνωστες» διώξεις - Κακοποιήθηκε και το τρίτο παιδί

Πετράλωνα: Οι 10 «άγνωστες» διώξεις - Κακοποιήθηκε και το τρίτο παιδί

Πετράλωνα: Η Δήμητρα Πλαστήρα σημειώνει στο Newsbomb.gr ότι «τα παιδιά που κακοποιήθηκαν δεν είναι δύο αλλά τρία»

Στην αποκάλυψη ότι και το τρίτο παιδί της οικογένειας έπεσε θύμα κακοποίησης προχωρά η δικηγόρος που εκπροσωπεί τα αδέλφια, τα οποία καταγγέλλουν τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό τους από τον πατέρα τους και άλλα πρόσωπα, μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Η Δήμητρα Πλαστήρα σημειώνει στο Newsbomb.gr ότι «τα παιδιά που κακοποιήθηκαν δεν είναι δύο αλλά τρία. Θύμα έπεσε και το μικρότερο παιδί της οικογένειας».

Η κυρία Πλαστήρα εξηγεί ότι η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017 και οι καταθέσεις ξεκίνησαν από την ΕΛ.ΑΣ. το 2018: «Για την υπόθεση που αφορά στην καταγγελία του 2017 έχουν ασκηθεί περισσότερες από 10 διώξεις για διάφορες πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας με θύματα παιδιά. Το γιατί οι ποινικές διώξεις για κακουργήματα με θύματα παιδιά δεν συνοδεύτηκαν από συλλήψεις δεν είμαι σε θέση να το ξέρω».

Το 2018, όπως λέει η δικηγόρος των παιδιών, υπήρξε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του πατέρα, που είχε κατατεθεί μετά τις πρώτες αποκαλύψεις του αγοριού ότι βιάστηκε από τον πατέρα του και άλλα πρόσωπα. Με την αίτηση αυτή απαγορεύτηκε η επικοινωνία του πατέρα με τα παιδιά με προσωρινή διαταγή.

Δήμητρα Πλαστήρα, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τα αδέλφια

Μετά την καταγγελία τα παιδιά έμειναν με τη μητέρα τους, μέχρι που τα δύο μεγαλύτερα σε ηλικία πήραν το δρόμο τους: «Το κορίτσι όταν ενηλικιώθηκε έφυγε από το σπίτι. Το μεσαίο παιδί, το αγόρι, φιλοξενείται από την οικογένεια του ανθρώπου που το στήριξε και το βοήθησε να μιλήσει, ενώ το μικρότερο παιδί -εξ όσων γνωρίζω- μένει ακόμα με τη μητέρα του».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση ανοίγει και νέος κύκλος ερευνών μετά τη νέα μήνυση που υπέβαλαν τα αδέλφια, αυτή τη φορά σε βάρος της μητέρας τους, την οποία κατηγορούν ότι συγκάλυπτε τη δράση του πατέρα.

Σχετικές ειδήσεις